Gå til innhold
  • Bli medlem

tomstensrod

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tomstensrod

  1. tiltkoko skrev (På 13.7.2023 den 16.08):

    Bestilte Bergans sekken nå. Har første versjonen av UD fastpack 20, som er litt slitt nå. Lurt på om det finns noe lettere. Har sett på Montane sin, men var litt for basic for meg. 

    Lett etter tester av Bergans, men ikke mye å finne. Kult vi har en derfra her. Gleder meg til å teste. Skal skrive en review om jeg er fornøyd.

    Har du fått testet denne noe nå? 🙂

    • Liker 1
  2. 11 hours ago, Terka said:

    På der kombinerte gjesterommet/utstyrsboden har jeg hylle over senga i 2 meters høyde med noen rader mes tau mellom hylleknektene for oppheng av hjelmer og diverse. Antagelig tilsvarende løsning som deg @tomstensrod ?

    Opphenget jeg skal ha blir vertikalt på veggen, ikke horisontalt. Og det samme er det jeg har nå i en annen bod.

  3. 6 hours ago, elgen said:

    Hei

    Det finnes til ridehjelmer fx. https://www.biltema.no/fritid/hesteutstyr/stallutstyr/hjelmhenger-2000031218 går vel også til andre hjelmer.

    Elgen

    Ja, jeg har sett på litt ulike varianter. Synes kanskje denne så mest interessant ut:

    https://www.horze.no/stativer-og-hengere/horze-hjelmkrok-til-vegg/50044.html?gclid=EAIaIQobChMIi5SwuqjM9QIVEeJ3Ch0kwQPHEAQYAyABEgL0APD_BwE#color=BL

    Litt vanskelig å si hvordan den fungerer med alpinhjelmer

     

  4. Er det noen som har laget eller kjøpt smarte oppheng på vegg til hjelmer? Behovet er i utgangspunktet for skihjelmer, men kan bli en og annen klatrehjelm og de også...

    Blir litt av det i en familie på fem, har laget meg et tynt tau med løkker på som jeg klikker de inn i nå, men gjerne noen har en smidigere løsning de vil dele? :-)

  5. Hei

    Ser etter lakenpose med mummy form og som passer til 180cm sovepose. Den må være slik at hodet og kommer inni/på posen, og helst med lomme til pute.

    Helst i silke, men om d er andre materialer som treffer alle kravene kan d være aktuelt.

    Har leitet litt, men finner ikke. Noen som har tips?

     

    T

  6. Jeg håpet det skulle gå ok til to pers i 3 sesonger, og såvidt på et par døgns tur på vinteren...

    Har fjellheimen 4 camp i tillegg når jeg trenger mer plass.

    Så du får både hund og sekk i et av forteltene? Da burde det kunne funke. Hadde vært bra å ha plass til to 80-90 liters sekker i det ene og matlaging i det andre :-)

  7. Jeg skal ta med meg allak eller jannu fra USA disse dager, men sliter med å velge. Er forteltene på Allak store nok? De virker i minste laget, og da hjelper det lite med to... Tenker i første rekke til oppbevaring av utstyr, men og litt matlaging. Bruken er hovedsakelig tresesonger, med en og annen lettere vintertur

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.