Gå til innhold
  • Bli medlem

Turole

Passivt medlem
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Jeg pleier å tørke kjøttdeig og bruke det sammen med toro-poser, da helst de posene som man kun trenger å tilsette kjøttdeig. Måten jeg gjør det på er å steke all kjøttdeigen sammen med mye smør. Når det er gjort er det å sette det i stekoven på lav varme (50 grader) på rist (langpanne kan brukes men det må røres litt i pannen innimellom). Dette skal stå i ca 12 timer med en liten sleiv eller ligne i døråpningen for at fuktigheten kommer ut av ovnen. Når det er ferdig vil kjøttdeigen være mørk og hard. Når man skal tilberede maten i teltet kan det være greit å la kjøttdeigen stå en stund i vann før man begynner eller tilsette litt ekstra vann samt koke litt lengre. Her kan man eksperimentere med det meste, bare tiden som varierer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.