Gå til innhold
  • Bli medlem

macivar

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. macivar

    Exped telt

    Det spørs om det blir vela telt på meg ja, vertfall til bruk om vår/sommer og høst. men når jeg såg på filmer der det blir oppsat at på kortendende så skal stanga tres inni en kanalgang av netting ser det ut som, hvordan fungerer dette? Blir det ikke så stanga setter seg fast? Vil ellers takke for alle innspill
  2. macivar

    Exped telt

    tusen takk for utfyllende svar .er exped vela et bedre alternativ da? hvordan er det evt på vinteren? det er i hovedsak på vår,sommer, høst jeg skal bruke det men det kan være greitt å ha et telt som tåler vinteren også. hvordan er helsport ringtind i forskjell? Hvem tåler vind best?
  3. macivar

    Exped telt

    Jeg er på utkikk etter nytt telt og syns Exped Venus II extreme -teltet ser interessant ut. Jeg ønsker et telt som jeg kan bruke hele året. Har også sett på Orion teltet, Er det bare høyden som er forskjellen på de? Ser at forteltene ikke er så kjempestore, men er de store nok til å fyre opp primus i? Kom gjerne med forslag på andre telt. Jeg leker litt med tanken på å gå Norge på langs om noen år, vil det teltet gjøre jobben eller er det andre telt som er bedre?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.