Gå til innhold
 • Bli medlem

Lofoten-Møring

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  310
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Espen Ørud i Gassbrenner til under 500,- Hvilken er best?   
  Jeg har 9 brennere og har testet ca 8-9 varianter til de siste årene. Disse er fra 30 til 0 år gamle, koster fra 49,- til 3000,- 
  Dersom noe av dissepå noe tidspunkt ikke hadde vært helt greie til pastakoking tror jeg rett og slett jeg bare hadde avlivet dem med en slegge...
 2. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Seeeb i Hvilken hodelykt mener du er best?   
  I likhet med mange andre anskaffet jeg HC60 da den kom til lavere pris, og har i all hovedsak vært godt fornøyd. Med et ekstra batteri er man ganske greit sikra for flere dager. Savner litt zoom - funksjonen fra "gode, gamle" H7, men klarer meg greit uten. 
  Vær litt obs på at den ikke har hold - funksjon, så kan finne på å slå seg på i lomma eller topplokket. Personlig føler jeg ikke at jeg trenger annen lykt til generelt friluftsliv, så denne blir neppe bytta ut med det første. 
 3. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Ranglefant i Gnagsår i lysken   
  Har slitt en del med dette selv, og den boxeren der ser ganske ideell ut til å forebygge. For min del hjelper lengden på boxeren godt, har brukt aclima long shorts men den der ser muligens enda lengre ut. 
   
  Vet ikke helt om du plages mest mellom lårene eller rundt familiejuvelene, når det gjelder sistnevnte er det etter min erfaring en fordel at boxeren er ganske tight slik at det ikke blir pløsete stoff som folder seg og gnager i området. Derfor er jeg usikker på om avklipte stillongser er bra, de er gjerne noe mer romslige der. 
  Unngå å bruke boxere der nederste kant / søm havner akkurat der lårene presser som mest mot hverandre. 
  Alexander Gamme brukte tynne damestrømpebukser på sin tur til Sydpolen, kan jo også være verdt å teste ut  
 4. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Bjørn J i Er det skambelagt med nytelse, ro og fred?   
  Ja, blant annet. Såkalte sosiale medier (FB, instagram og de derre) er nøye uttenkt for å gjøre folk avhengige, og trigge dopaminnivået. Og et resultat av det er at mange har mistet evnen til å gjøre ingenting. De er livredde for å kjede seg. De takler ikke stillhet og absolutt ro, og bare la tankene flyte fritt. Noe må skje hele tiden, det er ikke nok å sitte å se inn i bålet og tenke lange tanker. Det er trist, og jeg tror ikke folk har godt av det på sikt.
   
 5. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Siljeteo i Jens Kvernmo VS Tonje Blomseth   
  Begge to har en veldig stå på - vilje og utholdenhet, det skal de ha. Og begge både tør og evner å vise følelser. Synes det kom frem en del positivt hos Tonje Blomseth i NRK - serien Eventyrjenter, selv om det kunne bli litt mye drama innimellom for min personlige smak. Og lovbruddene / mangelen på selvkritikk farger definitivt min oppfatning av henne nå. 
  Jens Kvernmo blir i en helt annen klasse, har voldsomme ferdigheter og tar de fleste utfordringer på straks arm. Får en følelse av at han ikke forsøker å være rå, han bare ER slik Liker spesielt at han trekker fram nødvendigheten av å kose seg på tur og ikke la seg stresse opp for mye. 
  Enten jeg må velge eller ikke blir det definitivt Jens i TV - ruta for min del. 
 6. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Marius Engelsen i Tips og triks, ukestur vinter?   
  Det meste innenfor min kompetanse / erfaring er sagt. Har du muligheten til å trekke innomhus for tørk dersom ting blir våtere enn forventet, eller forhindrer DNTs korona - regler dette? (jeg er ikke kjent på ruta og vet ikke hva der finnes av hytter). 
  Må ellers bare få gratulere med å ta steget og dra på solotur ei uke med pulk, mange vegrer seg for den milepælen! Det blir ikke den siste, det er mitt tips  
 7. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Skal bare... i Dine krav til turmakker vinterstid?   
  Eg vel turselskap utfrå kven eg vil vera på tur saman med, noko anna ville vera heilt utenkeleg. Så vel me tur etter evne.
 8. Takk
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Ørn i Kjedelige menn på tur - kronikk på nrk.no   
  Spar meg for flere kokkeprogrammer 
  Spar meg for flere programmer om oppussing og interiør 
  Spar meg for flere sangkonkurranser 
  Spar meg for flere programmer om folk som skal selge bolig eller gjette verdien på dem 
  Spar meg for flere programmer der noen skal finne seg kjæreste 
  Spar meg for flere dårlige komiserier 
  Spar meg for flere talkshows uten innhold 
  Spar meg for flere allsang - konsepter 
  Spar meg IHVERTFALL for flere programmer der folk stenges inne på hoteller og skal stemme hverandre ut 
  Alt dette sparer jeg ganske enkelt meg selv for  
  Men kommer det flere programmer om og med folk som er på tur, skal jeg sjekke det ut.  
 9. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Zarathustra i Nybegynnertelt til ca 2000kr?   
  Uansett så er det jo fantastisk å høre at du har bestemt deg for å skaffe eget telt! Håper du får masse glede av det 😀 Og det virker som om du styrer unna det aller mest udugelige på markedet, så da blir du nok fornøyd uansett. 
 10. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Zarathustra i Nybegynnertelt til ca 2000kr?   
  Mine erfaringer med Bergans Compact Light 2, etter 6-7 års bruk (har andre telt også, så tror ikke det er brukt mer enn ca 50 netter: 
  Bra: 
  Svært enkelt og raskt å slå opp  Tåler vind bra  Ganske romslig i bredden til å være rent 2manns  Dønn vanntett  Romslig og solid pakkpose  Bra lufting og bra avstand mellom inner- og yttertelt  Skuffende: 
  1 bardunhempe løsnet i en ende (men knyttet barduen i stumpen som hang igjen og det har holdt bra)  Patenten med kombinasjonen stofflommer / stangkopper til stengene er for dårlig; under oppsett må man passe godt på at stengene du trer inn faktisk holder seg i endelomma med forsterket stoff, før du strammer. Hos meg er det nesten hull i en stangkanal rett over forsterket område grunnet dette. Dette er mitt største ankepunkt, en designfeil som kan føre til hull om en ikke er påpasselig og litt mer kronglete oppsett. Men greit når man vet om det.  Teltet er relativt kort i praksis siden fotenden er lav, potensielt sitteområde blir mindre.  1 glidelås viser nå svakhetstegn, zipper ikke alltid ordentlig.  Alt i alt et bra telt og et ganske trygt kjøp etter min mening. 
 11. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Marius Engelsen i Dun Sok, Camp sko, hot sock, bivuakksko +++   
  Jeg bruker luffer i telt, har de på nå som vi snakker, det kan anbefales i telt!
  Det er «tøfler» som er strikket i dobbelt tykt ull. Mine kommer ut på 90 gram per fot og pakker ganske greit.
  Når jeg skal korte ærend ut av teltet tar jeg en pose på hver fot, men jeg skal sy noen fotposer av ripstop nylon.
  det er noe å ønske seg av en som kan strikke
   

 12. Hehe
  Lofoten-Møring ga poeng til CarlHenrik i Gilde utfordrer Real   
  Syns du ikke det er litt guffent av deg å gjøre oss andre oppmerksomme på det?😅
  Noen har vært lykkelig naive 🤣
 13. Hehe
  Lofoten-Møring ga poeng til Imp i Kva gjer folk på tur ?   
  Ingen med barn som har svart? 🤪 
  Med unger på tur blir det liten tid til kos uansett. Eller...kanskje jeg bare liker å være aktiv? 
  Hvis det ikke er opp/ned med camp, er det rydding, organisering, matlaging, finne frem, hjelpe ungene å fiske ja, fiske litt selv før du innser at den fisken stakk i det vi ankom plassen, båling, irettesnakke tiåringen som frydefullt veiver med egenlagede fakler, grille pølser, og imens du selv har langtidsgrillet en fantastisk pølse full av deilig aroma så har ungene rukket å spise fire rå pølser knapt varmet litt på flammene, samt svidd et utall marshmallows, og deretter gir jeg ungene ordre om å finne på noe selv mens jeg ordner og eter et par pølser til, det tar jo minst en halvtime og i løpet av den tiden har ungene kranglet og gjort skoene våte ved vannet, så da er det rett til sengs. Og da er det mørkt og det blåser surt, så å sitte ute og kose seg alene er ikke fristende. Slukke bål, rydde, pusse tenner og binde hunden så ikke han stikker av og spiser bæsjen vår i natt, inn i teltet og lese bok. Lenge
  Hmm det var kanskje ikke den beste promoteringen av turlivet med barn 🤣 av og til er det sånn - av og til er det helt fantastisk. Men egentid og kos - da må jeg på tur alene. 
 14. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Miamaria i Alaska på tvers - 57 dager i villmarka   
  Som andre her har påpekt kommer jo det an på hva som er viktigst for deg. Jeg har selv gått motsatt vei - nå sikrer jeg meg først og fremst den personlige opplevelsen av det som skjer, og hvis situasjonen varer lenge nok til det så drar jeg frem kamera og får begge deler. I de tilfeller man bare rekker en av delene har jeg landet på at det viktigste for meg er å få tatt opplevelsen skikkelig inn – et filmklipp kan ikke erstatte det fullt ut uansett hvor mange ganger jeg ser det.
 15. Takk
  Lofoten-Møring ga poeng til ketilring i En rundtur i Børgefjell sommeren 2019 (1,5 år forsinket)   
  En rundtur i Børgefjell sommeren 2019
  Jeg tenkte jeg skulle skrive en rapport fra årets tur i Børgefjell, da jeg kom på at jeg faktisk ikke hadde skrevet om fjorårets tur. Men sent er jo som kjent bedre enn aldri, så her kommer en forsinket turrapport – eller en usammenhengende bildereportasje om du vil – fra sommerturen i Børgefjell juli 2019. Jeg innleder med et stemningsbilde fra en sommernatt ved Vestre Tiplingen, med Kvigtind i bakgrunnen.

  (Logg inn for å se skjult innhold)
  Turen gikk over 6 dager og startet og sluttet ved Tomasvatnet (øst for Majavatn). Ruta ble på om lag 120 km og gikk om Orrekskardet, Jengelvatnet, Litle Kjukkelvatnet og Gaukarvatnet, opp Viermadalen og over Flåfjellet til Ranserdalen. Deretter ble ruta lagt nordover mot Rotnan og Tiplingen, før nesa ble snudd sørvestover igjen mot Store Kjukkelvatnet, Litle Kjukkelvatnet, over Kyllingen mot Orrekskaret og tilbake til Tomasvatnet igjen. Været oppførte seg bra og i henhold til værmeldingen det hadde fått, og bortsett fra et par kraftige regnskyll når jeg gikk oppover langs Simskardelva og regn det siste natta i Orrekskardet, så hadde jeg oppholdsvær og stort sett sol hele turen. Temperaturen var opp mot 20° på dagtid.
  Etter en 4,5 timers biltur fra Fosen parkerte jeg ved Nordigarden og begynte å finpakke utstyret; fjerne unødvendig emballasje på provianten, og ta en siste vurdering på hva som skulle pakkes med. Nytt utstyr som skulle testes på denne turen (og det er jo alltid gøy) var sekken Osprey Levity 45 og teltet Zpacks Duplex. Og en ny Shimano STC teleskopstang. Bortsett fra det var vel det meste likt som på forrige tur. Etter å ha lest litt på de interessante oppslagene om nasjonalparken på låveveggen ved parkeringa var det bare å hive sekken på ryggen og legge i vei oppover lia.
  (Beskrivende tekst står over bilde)
  Dag 1: Tomasvatn - Orrekvatn (~ 9 km)
  Klar for å legge i vei. Parkeringsavgift for ei uke er betalt, og sekken er pakket.

  Totalvekta på sekken er presset ned et par kilo siden fjorårets sommertur. Vekta inkluderer 3 kg proviant men er (naturligvis) uten vekta av kamera.

  Informasjonsskilt et stykke opp i lia.

  Målet for dagen er bare å komme seg et lite stykke inn i nasjonalparken og forhåpentlig vis miste mobildekning.

  Første leir blir ved Orrekvatnet. Her blir det å koke seg litt middag og tusle litt rundt og nyte omgivelsene.


  Dag 2: Orrekvatnet - Ranserbua (~ 38 km)
  Morgen ved Orrekvatnet. Det har skyet til i løpet av natta, men skylaget skal snart lette. Jeg er ikke helt sikker på hvor turen skal gå i dag, men har en tanke om å gå over mot svenskegrensa og Ranserdalen. Får se hvor langt jeg kommer...

  Etter å ha ruslet oppover hele Orrekdalen blir jeg møtt med en nydelig utsikt over Jengelen.

  Vestover, mot Jengelskardvatnet.

  Men turen herfra går østover i retning Gaukarvatnet, forbi hyttene og naustene i østenden av Jengelen.

  På vandring et sted mellom Jengelen og Gaukarvatnet.

  Dette blir den eneste reinen jeg ser på hele turen. På en holme på Litle Kukkelvatnet. Men kan det være en helt hvit kalv som ligger nede til venstre, eller er det bare en stein?

  Forbi Gaukarvatnet og oppover Viermadalen.

  Utsikt nedover Viermadalen og mot Store Namsvatnet. Jeg tenker på den nydelige teltplassen jeg hadde her året før, nede i dalen hvor Sapmanelva og Viermaelva møtes.

  Stopper litt her for å rette litt på denne steinen som holder på å velte.

  Det er en 3-4 bekker som må forseres ved innoset til Viermavatnet.

  Opp i rundt 1100 meters høyde og over snøskavlene i sørenden Flåfjellet. Skylaget tetner til og det begynner å mørkne.

  Breen på østsida av fjellryggen må krysses, ett eller annet sted. Som forventet er ikke dette panoramabildet i nærheten av å kunne illustrere hvor bratt og fryktinngytende denne breen er.  Lille Jetnamsvatnet ses i bakgrunnen til høyre.

  Heldigvis bærer snøen godt.

  Langs reingjerdet ned mot Ranserdalen.

  Utsikt nedover Ranserdalen.

  Ranserbua står tom, og med litt flaks ligger det en vedkubbe eller to i utedassen.

  Dag 3: Ranserbua - Vestre Tiplingen (~ 17 km)
  Jeg våkner grytidlig om morgenen, til en gnistrende soloppgang. Det er min bursdag i dag (regnestykket viser at jeg nå er litt nærmere 60 enn 20) og å se sola stige opp over fjelltoppene fra døråpningen på Ranserbua var nok akkurat det jeg ønsket meg.

  Bursdagsfeiring med kaffe og sjokolade.

  Inventaret i bua er sparsommelig.

  Ferdig pakket og klar for ny dag.


  Hengebrua over Ranserelva.

  Jeg følger reingjerdet opp mot Rotnan, hele tiden med utsikt opp mot Rainesklumpen.

  Det er spor av sommer mellom snøskavlene ved Rotnan.

  En vindskeiv utedass ved hytta i nordenden av Rotnan.

  Turen går videre ned mot Tiplingen, med myrer og frodig bjørkeskog.

  Langs Vestre Tiplingen.

  På en liten odde ved Vestre Tiplingen finner jeg turens vakreste leirplass. Dette var virkelig en drømmeplass! Myggen er helt enig.

  Jeg benytter anledningen til å spare litt gass, og koker middag ved en eksisterende bålplass i vannkanten.

  Beklager folkens, det er bare plass til én i dette teltet.

  Dag 4: Vestre Tiplingen - Store Kjukkelvatnet (~ 19 km)
  Dette er nok det fineste minnet jeg har fra denne turen, og jeg har tenkt på denne stunden her mange ganger i ettertid. Tidlig morgen, fantastiske omgivelser, sommer og varmt, blikkstille vann, og mektige Kvigtind i bakgrunnen.

  Det blir langt utpå formiddagen før jeg bryter leir og legger i vei sørover igjen.

  Oppover dalen fra Vestre Tiplingen, langs Simskarelva.

  Omtrent halvveis på vei opp mot Store Kjukkelvatnet. Noen regnbyger er på vei.

  Kvigtind. Jeg her vært på toppen her én gang tidligere. Da fulgte jeg ryggen på nordøstsiden opp, oppe til høyre i bildet.

  Framme i nordenden av Store Kjukkelvatnet.

  Her blir det leir rett sør for det lille høydedraget 879.


   
  Dag 5: Store Kjukkelvatnet - Orrekdalen (~ 26 km)
  Jeg har som vanlig rigget meg til med utsikt over vannet fra teltåpningen. Fint vær i dag også, selv om det er noe mer vind her oppe. 

  Plutselig dukker hunden Idéfix opp på himmelen i øst. Hva gjør han her?

  Poserer for kameraet. Det er nest siste dag på turen og jeg må bevege meg vestover, og planen er å gå over skaret mellom Litle Kjukkelen og Kvigtind, og følge Bisseggelva ned mot Litle Kjukkelvatnet.

  Vading av Bisseggelva! Bildet er hentet fra et lite filmklipp. Det er ikke ofte jeg vader en elv tre ganger for å kunne filme eller ta bilde, men litt gøy er det da.

  Fiske i ett av de mange småvannene ved Litle Kjukkelvatnet.

  Én ørret. Én lunsj.

  Rød i kjøttet og god på smak.

  Koking av fiskegryte i le for vinden.

  Fra området nord for Litle Kjukkelvatnet.

  Jeg kvakk til da jeg hold på å tråkke rett i et rypereir! Rypemor flakset opp rett mellom beina på meg. Jeg tok et kjapt bilde av de små håpefulle før jeg skyndte meg videre.

  På vei ned fra Kyllingen mot Orrekdalen. På grunn av varmen de siste dagene har flere av bekkene som det såvidt sildret i da jeg gikk her for en liten uke siden blitt flomstore.

  Den siste leirplassen blir helt nederst i Orrekskaret. Nå har det skyet til og såvidt begynt å regne. Vading av Storelva sparer jeg til i morgen.


  Dag 6: Orrekskaret - Tomasvatn (~ 8 km)
  Lavt skydekke og regn på dag seks. Jeg har bare ei lita mil igjen ned til Tomasvatn, og jeg har det ikke travelt, så det blir til å ligge i soveposen og drikke kaffe noen timer utover formiddagen.

  Sko og sokker har merkelig nok ikke tørket av seg selv i løpet av natta...

  Kryssing av Storelva foregår uten dramatikk, og da jeg kommer ned til Tomasvatn har det sluttet å regne. 

  Så da var årets sommertur over!  En utrolig flott tur gjennom store deler av Børgefjell, områder som jeg aldri har opplevd tidligere. Og følelsen av å kunne "fly" over viddene uten å bli sliten, med lett sekk og lette sko, over store avstander, og oppleve store naturområder, det er helt fantastisk. Minnene fra denne turen kommer til å sitte i lenge. Som den morgenen i Ranserbua, morenelandskapet nord for Rotnan, turen ned snøbreen ved Flåfjellet, vadingene både i innoset og utoset av Litle Kjukkelvatnet, for ikke å snakke om drømmeleiren ved Vestre Tiplingen.
  Hvor skal neste års tur legges mon tro? Det blir nok et sted i Børgefjell...
   
 16. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til foroll i Tips til vinterklær   
  Jeg synes alltid det er mest fleksibelt med to tynnere mellomlagsplagg enn et tjukt et.
  På vinterfjelltur har jeg derfor som regel med en tjukk ullgenser, Devold Svalbard/Nansen evt. tynnere Ulvang Rav, og en Bergans primaloft-jakke med hette (tror den heter Bispen). Førstnevnte veier omtrent 1 kg og sistnevnte rundt 400g. Primaloft-jakka ligger lett tilgjengelig øverst i sekk/pulk, og jeg tar den på hver gang jeg stopper for å slå telt, ta en liten pause, isfiske på veien, eller andre ting. Da er det utrolig godt med et varmeplagg som er vindtett og som man kan ha på utenpå ytterjakka, selv om den ikke er like varm som en tykk dunjakke. Når jeg har slått opp teltet kryper jeg inn, tar av primaloftjakke og ytterjakke, og på med tjukk ullgenser. Da tørker ulltrøya fort opp, og jeg er varm og komfortabel. Inne i et telt trenger man ikke vindtett jakke, og da er en tjukk ullgenser mye mer komfortabelt enn å sitte som Michelin-mannen i tjukk dunjakke. Skal jeg ut for å fiske tar jeg på primaloft-jakka utenpå ullgenser, og det er som regel mer enn varmt nok. Og skulle det bli bålkveld i skogen er genseren fin å ha. Jeg liker denne løsningen best.
  Fotposer er kanon. Jeg har Helsport sine
  Jeg har klipt ut bit av liggeunderlag og har i bunnen, og jeg har kjøpt de store nok til å få utenpå skisko. Flott for å bakse i snøen i forbindelse med leiretablering. Og om jeg bare skal en kort tur ut av teltet bruker jeg disse med kun ullsokker og ulltøfler inni.
   
 17. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til elgen i H7 som slår seg av   
  hei
  En gang solgte jeg blant mye annet navigasjonsutstyr også LED-lenser hodelykt. På de eldre var det et kjent fenomen, at kabelforbindelsen gikk i stykker. Var de relativt ny byttet vi og returnerte til importøren. Din er nok for gammel til det. Du kan teste ved å tenne og så ruske litt i kabelen. Ellers er det batterikontakter eller dimmeren.
  Det er mulig å reparere kabelen, men da må du lodde. Som regel blir det vanntett nok med elektriker tape eller krympestrømpe som varmes.
  Elgen
 18. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Espen Ørud i Rimelig vintertelt til 1 person   
  Teltet ditt funker helt greit i marka om vinteren. 

  Har hatt greie snøfall på "billigtelt" også om vinteren i lavlandet uten problem. Dersom det er meldt massivt snøfall setter jeg gjerne på klokka en gang i løpet av natten og dunker litt skikkelig i tak og vegger så snøen sklir av. 

  Jeg foretrekker å søke litt rundt med medbrakt brøytestikke eller ski for å finne minimum 50 cm snø å sette teltet på. Slik øker du takhøyden i forteltet (ved å grave kuldegrop der) og dermed komforten med å kunne sitte bedre oppreist inne. Du sier ikke om Fjellheimenteltet er Camp eller ikke, men det vil duge uansett, men jeg foretreker helt klart camp vinterstid. Du vil uansett har grei ekstraplass i et 3-manns vinterstid. Kjøp heller en rimelig tarp du kan ta med i tillegg og evt lage tilleggstak eller skikkelig skråtak ved snøfall. Det gir også større nedbørsfri plass om du f.eks benytter den ca slik: 
   
   
   
 19. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra akselsen i Kjedelige menn på tur - kronikk på nrk.no   
  Spar meg for flere kokkeprogrammer 
  Spar meg for flere programmer om oppussing og interiør 
  Spar meg for flere sangkonkurranser 
  Spar meg for flere programmer om folk som skal selge bolig eller gjette verdien på dem 
  Spar meg for flere programmer der noen skal finne seg kjæreste 
  Spar meg for flere dårlige komiserier 
  Spar meg for flere talkshows uten innhold 
  Spar meg for flere allsang - konsepter 
  Spar meg IHVERTFALL for flere programmer der folk stenges inne på hoteller og skal stemme hverandre ut 
  Alt dette sparer jeg ganske enkelt meg selv for  
  Men kommer det flere programmer om og med folk som er på tur, skal jeg sjekke det ut.  
 20. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Bjørja i Kjedelige menn på tur - kronikk på nrk.no   
  Spar meg for flere kokkeprogrammer 
  Spar meg for flere programmer om oppussing og interiør 
  Spar meg for flere sangkonkurranser 
  Spar meg for flere programmer om folk som skal selge bolig eller gjette verdien på dem 
  Spar meg for flere programmer der noen skal finne seg kjæreste 
  Spar meg for flere dårlige komiserier 
  Spar meg for flere talkshows uten innhold 
  Spar meg for flere allsang - konsepter 
  Spar meg IHVERTFALL for flere programmer der folk stenges inne på hoteller og skal stemme hverandre ut 
  Alt dette sparer jeg ganske enkelt meg selv for  
  Men kommer det flere programmer om og med folk som er på tur, skal jeg sjekke det ut.  
 21. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Emanuel Desperados i Jens Kvernmo VS Tonje Blomseth   
  Begge to har en veldig stå på - vilje og utholdenhet, det skal de ha. Og begge både tør og evner å vise følelser. Synes det kom frem en del positivt hos Tonje Blomseth i NRK - serien Eventyrjenter, selv om det kunne bli litt mye drama innimellom for min personlige smak. Og lovbruddene / mangelen på selvkritikk farger definitivt min oppfatning av henne nå. 
  Jens Kvernmo blir i en helt annen klasse, har voldsomme ferdigheter og tar de fleste utfordringer på straks arm. Får en følelse av at han ikke forsøker å være rå, han bare ER slik Liker spesielt at han trekker fram nødvendigheten av å kose seg på tur og ikke la seg stresse opp for mye. 
  Enten jeg må velge eller ikke blir det definitivt Jens i TV - ruta for min del. 
 22. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra tubbs i Lettoppsatt telt   
  Om ikke vekt og pris er avskrekkende er Hilleberg Nammatj ekstremt enkelt; som sagt like lange stenger og alt er grovt / stort og enkelt å håndtere. Dersom du ikke trenger et ekstremtelt er Hilleberg Kaitum i samme kategori ang. enkelthet, like lange stenger og svært enkelt å få stramt. Et vennepar av meg gikk Norge på langs med et slikt så de tåler også MYE vær. Unna er nevnt som det lette, selvstående alternativet. Kunne promotert Soulo som jeg eier selv, men det er utelukkende 1-manns. 
  Jada, ble mye Hilleberg her. Men som det heter: If you can be Batman, always be Batman. På samme måte sier jeg: Hvis du kan velge Hilleberg, velg alltid Hilleberg  
   
 23. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Troll1 i Lettoppsatt telt   
  Om ikke vekt og pris er avskrekkende er Hilleberg Nammatj ekstremt enkelt; som sagt like lange stenger og alt er grovt / stort og enkelt å håndtere. Dersom du ikke trenger et ekstremtelt er Hilleberg Kaitum i samme kategori ang. enkelthet, like lange stenger og svært enkelt å få stramt. Et vennepar av meg gikk Norge på langs med et slikt så de tåler også MYE vær. Unna er nevnt som det lette, selvstående alternativet. Kunne promotert Soulo som jeg eier selv, men det er utelukkende 1-manns. 
  Jada, ble mye Hilleberg her. Men som det heter: If you can be Batman, always be Batman. På samme måte sier jeg: Hvis du kan velge Hilleberg, velg alltid Hilleberg  
   
 24. Liker
  Lofoten-Møring fikk poeng fra Prebb i Lettoppsatt telt   
  Om ikke vekt og pris er avskrekkende er Hilleberg Nammatj ekstremt enkelt; som sagt like lange stenger og alt er grovt / stort og enkelt å håndtere. Dersom du ikke trenger et ekstremtelt er Hilleberg Kaitum i samme kategori ang. enkelthet, like lange stenger og svært enkelt å få stramt. Et vennepar av meg gikk Norge på langs med et slikt så de tåler også MYE vær. Unna er nevnt som det lette, selvstående alternativet. Kunne promotert Soulo som jeg eier selv, men det er utelukkende 1-manns. 
  Jada, ble mye Hilleberg her. Men som det heter: If you can be Batman, always be Batman. På samme måte sier jeg: Hvis du kan velge Hilleberg, velg alltid Hilleberg  
   
 25. Liker
  Lofoten-Møring ga poeng til Omnilite i Lettoppsatt telt   
  Hilleberg Nammatj bør være enkelt å sette opp. 2 like lange stenger så ingen forvirring der. Utvendige stangkanaler så du slipper å fomle etter åpningen hvor stengene skal inn.
  Kort fortalt: Tre inn stengene og stram reima ved stangenden. Fest 2 plugger i ene enden. Strekk ut teltet og fest 2 plugger i andre enden. Fest bardunen i ene enden, fest bardunen i andre enden. Stram reimene ved endene, stram bardunene. Da er det i realiteten oppe (noen flere plugger og barfuner festes etterpå).
  Hvis ikke se på telt fra Heimplanet, de er oppblåsbare. Bare å pumpe opp.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.