Gå til innhold
  • Bli medlem

ViktorS

Passivt medlem
  • Innlegg

    962
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ViktorS

  1. På 24.9.2019 den 23.09, Fotogubbe skrev:

    Jeg synes det er mye blest rundt vennefesten til XXL - er jo tross alt bare 25%. Se på Fjellsport som har kampanjer hele året, med rabatter på 40-50% på topp soveposer og masse annet snacks.

    25% rabatt på allerede lave priser har virkelig vært avgjørende for min del. Både ved kjøp av fiskestang, trenigstøy og friluftsklær:)

    • Liker 1
  2. Heisann

     

    På jakt etter tursekk til guttungen på 9 år. Han er vel 134 høy hvis jeg husker korrekt, og det er på høy tid at han får seg en litt skikkelig sekk han kan ha i noen år framover nå, så er avhengig av justerbart bæresystem. Burde være litt lommer utvendig, gjerne også slike meshlommer slik at han kan ha litt system i sekken, og vet hvor han kan finne tingene sine:)

    Noen tips?

    Viktor

  3. På 26.5.2019 den 13.40, Tåkefyrsten skrev:

    Jeg har Salomon Quest 4d 2 GTX. De er snart 2 år gamle og slapp nå inn litt vann i nærheten av der skinnet møter gummien fram på skoen. Jeg har aldri tatt vare på skinnet så det er sikkert selvforskylt. Har vokset nå og håper jeg kanskje fikk fikset det, men har ikke fått prøvd de igjen enda. 

     

    Hoppet rett inn i skoene og har aldri fått gnagsår eller ubehag, kjempe behagelige sko om det var opp galdhøpiggen eller med 20kg på ryggen. Greit rimelig er de og. 

    Har samme skoen, en kanonsko for min fot! Men, de lekker litt i de overgangene du snakker om, har fått nye på reklamasjon en gang før, mulig jeg må sende de inn på nytt igjen. Synes også at skolissene er litt kjipe. De er for glatte rett og slett. Men ikke nok til at jeg har skiftet de, ennå!:)

  4.  vanlige folk på jakt etter telt, og finner ett billig ett når de sorterer etter pris, på feks XXL.no og får opp ett reinsfjell, eller hva som helst annet, har ingen forutsetning for å vite om varen er priset korrekt eller ikke.

    For de som følger litt med i markedet, i dette tilfelle telt, burde skjønne at det er noe rart. Men "rart" kan være ett knall fettebra tilbud, som hvem som helst vil slå an på. Eventuelt kanskje man skjønner at dette er feilprising... Uansett, så mener jeg at det er selgers ansvar, og ikke kundens.

  5. 5 timer siden, Daktari skrev:

    Warmpeace 300 fra hektapåtur. Den blir litt kald når du bikker 0 grader, men da sover jeg med en stilongs-lag. Så om du fryser lett ville jeg gått for 600.

    300 pakker veldig lite, og funker supert midt på sommeren. En skikkelig "bang for the buck"-dunpose

    Bruker 300 på sommeren her i Finnmark, også fin som hyttepose hvis man har tilgang til det. 600 bruker jeg om vinteren, smeller 300'en inni hvis det er veldig kaldt

    • Takk 1
  6. Hei. Tror ikke singi trekking har lufting under ermene. Det har dog Singi Jacket. Mangler de store lommene du liker så godt, men fortsatt ei god jakke. Har ei i svart/grå i medium til salgs hvis det skulle være interessant.

  7. Det er mye spennende å velge mellom ser jeg. Og jeg tror nok at det ender opp med abisko Dome 2,  pga perfekt bredde(130cm) og supre luftemuligheter. 2 store ventiler i veggene, samt halfway rollup eller hva de kaller det, gjør at jeg vil kunne få trekk igjennom teltet uansett vindretning.

     

    Men må forske litt til ser jeg hehe. Mulig jeg får lånt meg ett abisko view også bare for å se hvordan det er :-)

  8. Abisko Dome er vel det teltet som frister mest av de jeg har sett på. Men så vet jeg jo av erfaring at Helsport har knall kvalitet, så er det Norsk. Handle lokalt og alt det der. Litt lyst å støtte opp om norske produsenter, hvis de kan.

    ReinsfjellSL ser spennende ut, men er kanskje som mange andre skeptisk til SL, uten å egentlig ha grunn til det. Ser at bunnduken i sl er samme duken som pro bruker i ytterteltet. Så jeg er litt redd for at det er litt puslete, men mange bruker jo SL og er kanonfornøyd. 

    Nye fjellheimen SL 2camp ser også fantastisk spennende ut, men det er ikke frittstående, så det utgår likevel.

  9. 30 minutter siden, Bjarne H.S. skrev:

    Jeg ville nok kikket på Reinsfjell Pro 2 eller SL 2. Virkelig bra telt.

    :)

    Utfordringen er at det er kun 120cm bredde, og med 2 stk blir det litt trangt for underlagene. Stemmer det at du har skrevet en test på dette teltet?

  10. Har i dag 3 telt. Alle Helsport. Fjellheimen 3camp, ringstind 2 pro og lavvulight.

    Faktisk ringstind 2 som brukes mest, da jeg har vært på tur alene som oftest. Lavvulight ikke brukt mere enn ett par netter, og fjellheimen 3 camp er også brukt littegranne, da med sønnen. Nå blir det salg av alle tre ser det ut til, og  det skal kjøpes inn ETT telt. Og det jeg tenker er at følgende må på plass:

    -selvstående

    -plass til 2 LW underlag (65cm bredde)

    - stort nok fortelt til matlaging og oppbevaring av sekk.

    -Tåle det været som Finnmark kan by på vår, sommer, høst. (Er dog sjeldent på tur hvis jeg vet at det er meldt helt jævlig vær).

    -Har ikke sansen for telt der man slår opp innerteltet først.

    Noen som har tips, forslag? Har sett litt på Helsport reinsfjell, hilleberg allak, Abisko dome og view.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.