Gå til innhold
 • Bli medlem

cho oyo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om cho oyo

 • Bursdag 01. aug. 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jakt, fiske og friluftsliv.
 • Sted
  Torsvikskogen 8, 8150 Ørnes

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sliter vel med samme lidelse som Dere andre, har vel telt som dekker det meste og til alle årstider men siden jeg fikk et "demotelt" fra outlet Helsport i dag så må jeg vel gå noen runder for å se hva jeg kan kvitte meg med. Greit med litt utvalg men min kongstanke er at utstyret må brukes. Har et Helsport Stetind for solo turer, Helsport Isfjell 2 , et Bergans Cho Oyo som var tenkt til vinterbruk, en lavvo med ovn, og i dag fikk jeg et nytt Reinsfjell 2 som kanskje kan erstatte noe av det jeg har fra før. Første inntrykket var iallfall veldig bra.
 2. cho oyo

  Ny skallbukse

  Hei og godt nytt år Siden min velbrukte Trollveggen salopette begynner å få en del brukspreg så er jeg på jakt etter en ny bukse i samme segment. Har sett og prøvd de nye modellene til Norrøna både i gore tex og dri 3 men både passform og pris har jo forandret seg kraftig. Ser meg derfor rundt etter andre modeller og kom til at Arc`teryx sabre full bib kunne ha vært en grei erstatter. Er det noen på forumet som har erfaring med denne modellen så vil jeg gjerne ha innspill. På forhånd takk
 3. Hei Har hatt min Denali i flere år og er kun brukt i forbindelse med overnatting under åpen himmel. Den tar stor plass og veier rundt 3,5 kilo. Har en gammel type som er 220 cm lang, og når en kun er 178 på strømelesten så blir det mye å varme opp. Den nye utgaven er redusert til 200 cm noe som er litt mere fornuftig. Er såre fornøyd med både komfort og kvalitet og har hatt gode netter selv om kvikksølvet har nærmet seg 20 blå.
 4. Takk for innspill og gode råd. Har brukt en Nova over flere år men ikke sammen med ombygging sett for stormkjøkken, virker litt tungvint å få frigjort brenneren fra selve holderen, derfor må jo en ren multifuel brenner for stormkjøkkenet være helt glimrende. Ser at XXL har denne til en overkommelig pris.
 5. Er det noen på forumet som har erfaring med trangia sin multifuelbrenner? Tar imot innspill og erfaringer.
 6. Hei Holder en knapp på første generasjon av Optimus Nova, ingen dyse bytte og passer fint i Tranglia stormkjøkken, men bråker en del. Grei å bruke men trenger litt forvarming, men kommer alltid bak Omnifuel i alle de testene jeg har lest. Bruker 4 takts miljøbensin.
 7. Hei Oslo Sportslager har disse i sitt vareasortement til nette sum av kr 3799.-
 8. Hei Etter mange og kalde skiturer i vinter er jeg på jakt etter et klesplagg som kan holde meg sånn nogen lunde varm under kafferasten. Bruker mye plagg fra Norrøna og er rimelig fornøyd med det meste når det gjelder disse, men Lofoten sin primaloft har jeg ingen erfaringer med og ser på den som en mulig kandidat til å holde på varmen under kaffepausen på kalde dager. Hvis noen på forumet har noen bruks erfaringer med primaioften så vil jeg gjerne høre fra Dere.
 9. Hei Programmet går i sin helhet igjen i "ut i naturen" 8. Januar. Da er det mulighet for de som ikke fikk med seg dette i "en naturlig helaften"¨å se noen av de mange perlene landsdelen kan vise til.
 10. Hei Du kommer langt med kartbladene Glomfjord og Arstadalen, henholdsvis kartblad 1928-I og 2028-IV i M711 serien. Du kommer garantert til å bli imponert over området og det innholder mye mere enn hva filmen viste. God fornøyelse.
 11. Etter mange år med stivfrosne fingrer og like mange ubrukelige par hansker falt valget på Outdoor Research Flurry Glove Men fra Sportsnett. Var litt spent på om de ville holde fingrene sånn passe varm og jeg må si jeg ble positivt overrasket. Kjempe gode hansker til et par hundrelapper så dette ble en god og billig invistering.
 12. Hei Når graderstokken viser under 10 blå og det er tid for overnatting ute under åpen himmel så finner jeg frem min Denali. En kjempegod pose som jeg har hatt mye glede av. Med mine 178 så blir posen vel lang, kunne vært 195-200 så en får litt mere å varme opp. Posen er relativ tung og volumiøs selv etter komprimering men siden den kun benyttes vinterstid og da med pulk så går det greit. At valget falt på Denali er rett og slett fordi jeg fikk et knalltilbud som jeg ikke kunne takke nei til, men når det er sagt så hadde jeg nok valgt en annen med nesten like spesifikasjoner men som
 13. Hei Har gode erfaringer med Eagle Sharp sine bålkjeler, fikk en til jul et år av min gamle arbeidsgiver og den er flittig i bruk. Leveres i 1,5 l og 4 liters utgave, rustfri og med kopper bunn og den minste koster ikke mere enn et par hundrelapper. Har stor diameter i bunn og koker derfor relativt for opp en liter vann eller hva det måtte være.
 14. Valgets kval... Byttet ut min gamle slitne Bergansmeis med en Recon for en del år siden mye pga at jeg jakter elg og trengte en god solid meis sekk for de aller tyngste børene. Er storfornøyd med sekken, virker solid og har et godt bæresystem, men siden den er såpass stor så blir den kun benyttet til kjøtt bæring og når hele familien skal på langtur i fjellheimen. Når far sjøl skal på sine soloturer eller gå sammen med kompiser så leter jeg frem Norrøna sin Svalbard mod på 100 liter, en kjempesekk som rommer et meste når en trenger plass til sovepose, telt og kokekar. Fikk anledning til
 15. Hei Gikk til anskaffelse av en Fjellpulken 144 for 4 år siden og den er brukt flittig både på ukes turer samt korte dagsturer med familien. Kjøpte min hos XXL for 3999.- pluss frakt. Er kjempe godt fornøyd med pulken, god latekapasitet selv når hele familien på fire drar på tur. Nå leveres pulken med bærehåndtak både foran og bak og det gjør inn og utlasting av bil enkelt selv om pulken måtte veie 50 kilo pluss. Skulle et være noe negativt så må det være at trekket ikke er 100% tett, men det kan kompenseres med vanntette pakkeposer.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.