Gå til innhold
  • Bli medlem

caravellekjell

Aktiv medlem
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

caravellekjell vant dagen sist 23. oktober 2023

caravellekjell hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

21 Neutral

Om caravellekjell

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg holder meg unna alt det står Lars Monsen på så maten har jeg ikke smakt, men en av Gilde sine var bra. Men jeg foretrekker Real.
  2. Har noe Aclima og Janus pluss etpar veldig gamle ullmax trøyer som funker bra om sommeren men i kulde er Brynje arctic, syntet netting og ull ytterlag er konge da.
  3. Jeg fikk nye strikker til mine to Hilleberg telt for en to tre år siden, det er fabrikasjonsfeil på noen eldre modeller, bare å sende en mail så kommer nye i posten. Det ligger en annen post om det her inne et sted.
  4. Jeg har et Urberg 28W og det lader tlf. direkte uten problem.
  5. Jeg har en app som heter min karta på en iPhone. Detaljert Sverigekart.
  6. Jeg foretrekker sand, har ett Hilleberg i grønt også men det er litt mørkere innvendig.
  7. Jeg har fire/fem sett Brynje arctic double, syntet netting/ull og er veldig fornøyd med det. Brukes nesten hele året og varer i årevis.
  8. Jeg har flere Vidda pro og en med ventilasjon og den er bra i varmen men jeg foretrekker de uten. Den med ventilasjon er litt lik Keb zip off som også har cargolommer foran. Blir litt feil for meg.
  9. Den første jeg fant i håret var i Aremark i Østfold på åttitallet, de siste jeg fant var ved Tistedal (også det Østfold) nå rett før helga. Så vi blir nok aldri kvitt faenskapet.....
  10. Det stemmer det, jeg kjøpte ett blått Morabor på 80 tallet og det var med to remser av aluminium som man la mellom skjæret og boret for å forandre vinkelen.
  11. Brynje arctic med syntetisk netting innerst og ull ytterst er det jeg har havnet på. Blir du fuktig varer det ikke lenge før det er tørt.
  12. Flott innlegg og kjempefine bilder fra favoritt Kanariøya mi !!
  13. Janus og Aclima warmwool er jeg fornøyd med pluss noe Ullmax som har holdt imponerende lenge, det var jo noe billig idrettslag salg tror jeg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.