Jump to content

sandress

Aktiv medlem
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sandress last won the day on June 7 2015

sandress had the most liked content!

About sandress

 • Birthday 10/20/1954

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestfold

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sandress's Achievements

 1. Det kan stemme med laktosefri i Finland. Der er 20 % av befolkningen laktoseintolerante.
 2. Bergan har løse lommer til å tre inn på hoftebelte til Helium. jeg kjøpte direkte av de for noen år siden. Sjekk nettsidene deres.
 3. Dette er moro Tom. Med tanke på Hardangervidda gikk jeg i fjor sommer fra Ustaoset til Mårbu med helprotese i høyre kne. Sekkens vekt var ved start 27 kg. Kneet fungerte og holdt. Fikk satt det inn i februar 15.
 4. Har 50 - 60 kniver, både kjøpe og hjemmelagde kniver. Godkniven jeg stadig kommer tilbake til er Halling. Den er stor og tung nok til å kløyve, solid nok til å tåle mye bending. Ikke for stor til å spikke med, du kan smøre mat og åpne en hermetikkboks. Lett å sette opp og holder bettet godt. Og så har den en god balanse, ligger godt i hånden og den ser harmonisk ut (for meg).
 5. Kom over kjøttdeig av hjort en gang. Makan til kjøtt uten fett skal du lete lenge etter. Tørket og vakum pakket det etter steking i tørr panne oppbevarte en pakke i romtemp i ett år som test og det var like bra😋
 6. Lager porsonspakker med tørka kjøttdeig, tomater, løk og sopp. Lar dette trekke litt i kaldt vann før jeg koker det opp. Når det er ferdig tilsetter jeg potetmos til middagen får en passe konsistens så derfor er potetmos bestandig med på overnattingsturer.
 7. Tror jeg skal finne frem diverse spraybokser når jeg kommer hjem fra Gran Canaria🔥
 8. Jeg har også den følelsen at størrelsene er blitt mindre eller? I mine yngre dager hadde jeg størrelse 44 i M77 med tykke sokker. Det siste paret mitt var 45 med tynne. Det er noen år siden. Nå bruker jeg andre typer Alfastøvler i 46. Viking Anaconda i 46. Viking Hunter med tykke sokker passet for 10 år siden. Nå kan jeg ikke gå for lenge med de med tynne sokker. nærmer meg veldig fort en alder av 62. En fysioterapeut forklarte det med at alle leddbånd i fotsålen blir slappere med årene så foten "flyter" utover. Det er ikke mitt fag så jeg kan ikke bedømme sannhetsgehalten i teorien men har slått meg til ro med at på en del områder forfaller jeg.
 9. Har sagt det før og sier det igjen: hvor mange frimerkesamlere vet du om som bare har et frimerke?
 10. Kan anbefale Whoopie Slings. Lett å lage når du finner riktig video. Armsteel bestilles på nettet. Lav vekt og styrke langt forbi det vi trenger.
 11. sandress

  sandress

 12. Benyttet dette ofte når jeg jobbet i entreprenørbransjen. La det ut når betonggulv var pusset, hindret tørking og isolerte slik at overflaten ikke fikk frostskader. Husker dessverre ikke hva det kostet.
 13. Fungerer som det det er ment for. Et enkelt overnattingly, med tarp over får man tørr uteplassforan i tillegg. Har hatt noen netter i det og det holder for meg ( 185 cm / 92 kg ) på enkle korte turer når det ikke er meldt for mye vær. Som nevnt over er det deilig å våkne opp etter en insektstikk natt, trekke ned fronten og ligge å nyte utsikten.
 14. Flott beskrivelse Tom. Har fått tak i 0,7 mm rustfritt fra en blikkenslager jeg kjenner og er i gang. Har tilgang til plateknekker så ser frem til å kose meg med dette. Blir nok noe tyngre en med malerspann. Ser at du har variert litt med hesyn til hullmønsteret så det er tydelig at du stadig utvikler ovnen. Skal legge ut bilder når den er ferdig.
 15. Opinel 10 Inox til 208,- inkl frakt. Bare 47 gram. Spennende å se om den gjør nytta. Har bestandig benyttet store tunge kniver på tur men denne skal få lov til å prøve seg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy