Gå til innhold

Trond1005

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Regner med jeg kommer til å få en liten aha opplevelse når jeg tester ut støvler ja. enig med deg att det er litt liten konkuranse i ntn segmentet. få levrandører. men jeg skal prøve meg frem og finner helt sikkert noen som er gode. gamle evoene mine sitter veldig godt så det ordner seg nok. Takk for nyttig info...
  2. Nå klarer jeg meg fint ut sesongen, så det blir uansett til neste sesong det her. men ett kjempe fint tips. sjekket ut disse freedom bindingene. og de så mer enn aktuelle ut. spørs om jeg ikke rett og slett bare kjører 2 par ski med freedom og freeride oppsett. G3 er også noe jeg kunne tenkt meg..skulle vel ikke hatt en formening om Crispi shiver eller nyere NTN støvler? mine 1gen evo er rimelig stive, kunne tenkt meg noen med litt mer fleks. ganske sikker på att de nyere mod ikke er fullt så stive i flexen. har ingen problem med de jeg har. bare att de er litt lite "gå" vennelige.
  3. javel. det var helt nytt for meg, men da er det vel rimelig klart att jeg må sjekke ut den. takk for tipset.
  4. Siden sesongen er på hell, i hvertfall her i nedre hallingdal har jeg begynt å tenke på hva jeg skal utvide utstyrs parken med til neste år. Jeg er en rimelig habil telemark kjører og jeg kjører på NTN bindinger. Blir mye preppa bakker siden jeg har små barn som ofte er med, men noen ganger får jeg lagt inn toppturer. På de turene har jeg utelukkende brukt fjellski (BCX 99) med NNN bindinger på. Og det går jo selfølgelig supert å kjøre på de, så lenge jeg har ok styresnø. Men lysten melder seg for noen feitere planker. Det er nok toppturer jeg ønsker å bruke mer tid på etterhvert. Gir meg en mye større glede en heis kjøring;) selv om det også er gøy. I hvertfall. Hvordan er NTN å gå med tro? Jeg bruker den første mod Crispi Evo, og den innbyr i hvertfall ikke til de helt store krumspringa.Ser at Crispi har en modell som heter shiver, lavere skaft og sikkert veldig mye mykere enn mine første gen. Evo støvler. Kanskje de egner seg bedre? Tips og råd mottas med stor takk. Ellers så er jeg så heldig at jeg kan kjøre bil helt til foten av der jeg står, så det er ikke snakk om forferdelige avstander å gå heller. Og jeg er lite lysten til å gå tilbake på 75mm utstyr. Greit att gammelt versus nytt utstyr kan brukes litt omhverandre. Det jeg kunne tenkt meg var rett og slett: Vølkl Shiro m NTN og Crispi Shiver Er åpen for alle forslag, morsomt å høre forskjellige meninger, men Crispi støvler fordi de sitter som ett skudd til foten min.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.