Gå til innhold
  • Bli medlem

Are77

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Are77

  1. Jeg tok en tur fra Mylla til Skar for et par uker siden. Tre netter, men det var med kano. Nordmarka Classic heter ruta. Fantastisk tur! (http://www.aktivioslo.no/artikkel/rute-nordmarka-classic/) Men det går selvsagt også ann å gå langsmed vannene. Anbefaler da en tur oppom Svarttjernshøgda, Nordmarkas høyeste punkt på 717 meter. Fantastisk utsikt! Ligger ved Ølja. Har aldri vært heldig med fisket i Nordmarka, men jeg ville absolutt tatt med stanga og en haug av mark! Om ikke annet er det behagelig tidsfordriv. God tur!
  2. Are77

    Jakt i Finland

    Heia! Er det noen som har erfaring med jakt i Finland? Hvem vi henvender oss til for å skaffe jakttillatelse? Vi har sjekket med den finske ambassaden og diverse andre nettsider, men blir ikke riktig kloke. Hjelp mottas med takk!
  3. Heisann! Jeg og en kompis har også tenkt å ferdes med kano i Nordfinnland i sommer (2012), men har ikke helt bestemt ruta ennå. Vi skal iallefall innom Enaresjøen og ende opp i Kirkenes. Kikket litt på ruta deres, og det eneste jeg stusser på er at dere reiser motstrøms i den første elva Anárjohka. Stemmer dette? Eller er jeg allerede på bærtur? Mvh Are
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.