Gå til innhold
  • Bli medlem

palcastberg

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om palcastberg

  1. Takk for gode tips. Tror ikke jeg er riktig mann til å utgi kokebok om menyforslag for DnT proviant, så om noen andre føler kallet så sett igang...
  2. "Egentlig ikke så godt - men godt etter en lang tur" - Ja - sånn sett er vel det meste i proviantlageret ypperlig mat etter en lang tur. jeg mener jeg har sett en artikkel i magasinet til DnT eller lignende om noen som hadde noen spennende ideer på å forberede litt krydder, fancy god pølse, noen grønnsaker ++ som de spicet opp diverse proviantlager-ingredienser med. Finner ikke tak i det igjen....
  3. Takk for gode tips! Jeg er bacalao-fan selv, men jeg har ikke smakt den som de har hyttene. Jeg vet ikke om jeg tør å satse på at alle liker bacalao, så jeg bør kanskje ha en backup med kjøttkaker. Mulig vi satser på å "slepe" med oss en boks med øl som kan passe fint til bacalaoen. Det hadde jo smakt godt etter en lang dag på sykkel.
  4. Hei. Vi er 10 stk som skal på tur til helga. Vi tenkte å stoppe på en av Turistforeningens selvbetjente hytter. Planen er å kunne klare oss med den provianten som er på hytta til middag. Det hadde vært artig om noen kunne dele av sine erfaringer med en hyggelig miks av tilgjengelig proviant som kan bli en bra middag. OBS - jeg er helt klar for å ta med litt ekstra tilbehør for å spice opp maten eller sette en liten prikk over i-en. Noen som har egne råd eller kan linke til noen tips ute på nettet? Fra hva jeg kan se er dette en typisk liste over hva som (kan) være tilgjengelig på hytta: http://www.dntsor.no/index.php?fo_id=9264 Pål
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.