Gå til innhold
  • Bli medlem

[email protected]

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av [email protected]

  1. hehehe fikk to bokser til min 30-års dag. prøvde en samme dag, trakk den i vann over bålet. kan vel ikke si det var noe stort måltid, men var da artig. og det er da mye annet rart man tar med seg på tur som ikke alltid blir like godt over et bål. neste boks skal jeg ta ut og prøve og steke isteden, den man trekkte ble noe vassen. dyr, men moro
  2. Hei lurte på om det er noen som har erfaring med seil på kajakken? virker da moro men man kan jo kanskje like greit kjøpe seg seilbåt... eller hvor stabilt blir det da? virker jo veldig ustøtt. men samtidig sikkert veldig behagelig på lang tur og kunne bare sette seil og skli frem av naturkreftene. så er det noen der ute som har noen erfaring på godt og vondt.
  3. hei Lurte bare på om noen hadde noe erfaring om hvor lang man klarer og padle på en uke (sånn ca)? Det kommer så klart ann på vær og vind og form. men med middels god form og middels godt vær. har nemelig ferie "alene" i sommer og vurderer og reise ut ifra Drøbak og padle nedover vestsiden. så bare lurer på hvor langt man kan komme, noen forslag?
  4. Kort og greit spørsmål! Er det noe som har noe og anbefale eller erfariger av telt lykter?? Hilsen Martin
  5. Takk for innspillet med batteriet, noe jeg ikke hadde tenkt på! så det er nok ingen dum invistering og kjøpe med ekstra batteri nei. har sett på bildene dine på siden din, og de er jo meget flotte, så kan jo ikke klage hverken på kvalitet eller fotografen der. tusen takk for innspill, håper det er noen flere med innspill og forslag.
  6. Hallo Hei jeg hadde tenkt og invistere i et kompakt kamra som jeg skal bruke til padling. så av den grunn må jeg ha et undervannshus til det! og av den grunn lurte jeg på om det er noen som har noen forslag til type, merke! har sett på et canon 750, men ryktene sier at kvaliteten på bildene ikke blir så bra.... så lurer på om det er noen som har noen forslag eller innspill. hilsen Martin
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.