Gå til innhold
  • Bli medlem

BHolstad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av BHolstad

  1. Sitter på mac. Prøvde å zoome både ved å scrolle med 2 fingre på trackpaden og "pinch to zoom", ved sistnevnte forstørret innholdet på siden seg bortsett fra selve modellen. Har jo en ekstern mus liggende så da får jeg bare bruke den imens
  2. Supert initiativ! Kommer det mulighet for å zoome inn/ut?
  3. Jeg gikk Finse - Kjeldebu - Finse for litt over en uke siden. Da var det fortsatt ikke overvann og masse snø i terrenget.
  4. Tenker meg på tur i fjellene rundt Bergsdalen og lurer på om noen vet hvor mye snø det er i området? Spesielt interessert i området mellom DNT hyttene Høgabu og Vending. For øyeblikket ligger det an til at jeg satser på å bruke bein og truger der det trengs, men vet jeg kommer til å bli bitter om det viser seg å være skiføre. Fått med meg at isen har gått på Hamlagrø, noen som vet hvordan det er med vannene opp mot 7-800 moh?
  5. Kelty TN 3: http://www.kelty.com/p-780-tn3.aspx På tilbud her, gratis frakt: http://www.campsaver.com/tn3-tent-3-person-3-season
  6. Hvordan er teltet? Er det noen barduner i det hele tatt? Ser ikke noe til det i videoene på Kelty sine sider. Ble umiddelbart betatt av løsningene på sekkene og ikke minst muligheten til å rulle opp teltduken så det spørs om jeg ikke må legge inn en bestilling før mai er over og rabattkupongen går ut.
  7. Ble sykt begeistret for løsningene de har valgt på den sekken. Fristet med tn 2 teltet med mulighet for å se på stjernene fra teltet også. Har ikke brukt noe fra Kelty før, men ser du har telt og pose fra de, Svandal. Fornøyd med det?
  8. Har ikke prøvd den selv, men vurderer sterkt å gå til innkjøp av denne: http://www.kelty.com/p-774-sb-35.aspx?category=sleeping-bags-pads Veier 780g i lang utgave og ikke så ille pris heller.
  9. >25 turdøgn fordelt på DNT hytter, telt og åpen himmel.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.