Gå til innhold
  • Bli medlem

originalportion

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ok. Takker så mye for tips og råd! Jeg tror vi satser på å gå via breen, siden det er første turen oppi der. Vi har gått på bre før og lar heller sørryggen vente til vi har litt mer erfaring med sikring! Noen som vet om det blir arrangert kurs i sikring ifm klyving og tinderangling?
  2. Takk for svar! Kanskje greit å vurdere litt her ja..vi lider ikke av høydeskrekk, men har jo heller ikke vært oppi der og følt på det. Kan det være et alternativ å gå via breen og opp på nordsiden?
  3. Hei. Vi er to stk som har lyst til å prøve oss på uranostinden til sommeren. Planen er å starte ved koldedalsvatnet og gå sørryggen opp. Vi er ganske fjellvante begge to, men har ikke all verdens erfaring med bruk av tau og sikring i fjellet. Har lest litt rundt, og det virker som om de fleste anbefaler sikring på denne turen. Er det sikringspunkter på denne ruta, eller må man sørge for å ha med alt av utstyr? Kanskje dumt spm, men som sagt har vi ikke så mye klatreerfaring (kun innendørs). Og hvordan fungerer denne typen sikring på klyving og lett klatring? Altså selve teknikken og hvordan man faktisk sikrer seg når man går? Alle tips og råd mottas med takk!!
  4. Heisann. Jeg og min bror har tenkt oss en tur i femundsmarka til fots. Vi ser for oss 4-5 dager med vandring og litt fisking på ettermiddagen/kvelden. Har tenkt litt på å starte i storvika, gå opp forbi Røvoltjønna og videre innover mot svenskegrensa. Hvor lang tid må man regne sånn ca fra storvika, evt Haugen gård til grensa ved Rogen? Har ikke planer om noe maraton opplegg, men vi er innstillt på å gå noen timer hver dag. Vurderer også å slå leir rundt området ved storfisktjønna, og ta noen turer rundt i området med fiskestanga. Tips mottas med takk:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.