Gå til innhold
  • Bli medlem

alven

Medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om alven

  1. Ja ja riktignok ikke før til sommeren riktignok, men takk for tipsene til min forrige post her inne. Vi drar til Femundsmarka i uke 28, og jeg gleder meg til det. Jeg ser frem til 4 timers masj, så camp og så kos på resten av dagene. Vi tar 3 dager en vei, 3 dager tilbake og en dag Kanotur. Jeg blir nemlig ikke sjøsyk av Kano.
  2. Hei. Vi sitter her og snakker, er det noen som har gått strekningen Finse til Rjukan på Sommeren, og hvor mange dager brukte dere, og hvor lange etapper hadde dere da??
  3. Ingen kreft her i gården. Nei jeg må nok bare hive inn hånkle og følge med de andre.
  4. Takk. Men må man ta denne Fæmund båten?
  5. Cluet er at vi skal være så mange plutselig, min manns 2 brødre, og hans søster, samt en fetter. Og alle er godt trent bortsett fra meg. Jeg kan ikke trene, pga sykdom, og det gjør at jeg heller ikke kan gå for lange strekninger. Og jeg kjenner at jeg egentlig ikke har sånn superlyst. siden jeg i tillegg skal på jobb mandag 23 juli, må vi være hjemme til da, dvs vi skal bruke uke 29 på tur. Jeg blir båtsyk, togsyk og busssyk, så vi sliter litt hvis ikke vi kan bruke bilen frem til start punktet, og det må også være sluttpunktet for meg.
  6. Takk for svar. Saken er den at jeg nekter å ligge på hytte eller noe sånt, for skal man på fjelltur, så skal man på fjelltur,. for meg er fjelltur telt. Vi kan derfor ikke gå langs hyttene, for da vil de andre sove i hytter. Jeg syntes de fleste hyttene er noe jeg ikke vil sove i, pga senger som er ikke sovbare for meg, da er det bedre med telt( litt snål sånn). Akkurat nå heller det mot gallhøpiggen, og at de andre går til toppen og jeg sitter i bånn og venter. For jeg har skikkelig høydeskrekk, går ikke opp på en gardintrapp eller stol.
  7. Nei vi skal gå i sommer, så da er det jo ikke vinterturer. Jeg NEKTER å gå fra hytte til hytte. Kondisen min er superdårlig, og den vil ikke bli mulig å trene opp, så jeg kjenner at jeg egentlig ikke har lyst til å gå, ,men hva gjør man ikke for familien. Har sagt at jeg nekter å gå lengre enn 4 timer, pr dag. Takk for alle forslag
  8. Vi sitter her da, jeg, ei dame på 37 og min mann på 51, og 2 gutter i alderen 14 og 15. Og vi finner ikke ut hvor vi skal gå på tur i sommer, har dere noen forslag. Det bør være et vann eller 2 på turen som man kan fiske i, turen bør ikke være for krevende. Ikke krise med hytte , for vi kan sove i telt tidsrom for turen: 7 dager kan vi være ute. Noen ider?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.