Gå til innhold
  • Bli medlem

sofakos

Passivt medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har brukt Helsport Lavvulight ca 80 døgn fordelt på 2 år nå og er meget godt fornøyd! Vekten er lav, plassen er glimrende og teltet står godt i all slags vær (med tilpasset oppsett). Kondens får man i alle endukstelt, men dette minimeres med bruk av primus og ved å lage en liten åpning under duken så luftingen blir bedre. Har opplevd vind opp i liten storm i Lavvulighten. Da holdt vi godt fast i midtstanga for sikkerhets skyld, men det ble ikke noe problem. Hadde bardunert godt og tynget ned mattene med stein. Nå skal det sies at jeg dobler antall barduner i dårlig vær. Bærer gladelig med meg 6 ekstra 50 cm lange plugger når teltet veier så lite!
  2. Isbjørn leverte målsydd sovepose, Barents, til meg i løpet av 10 dager. Fantastisk sovepose!! Koster 1295,-
  3. Sjekk også ut Helsport X-TREM 90 + 30. Jeg syns denne sekken er helt glimrende. Bar 30 kg ned fra fjellet i sommer uten problemer. I tillegg er den ikke så dyr som de andre du nevnte.
  4. Har tenkt meg på en 14 dagers tur over Finnmarksvidda. Starter fra Stabbursnes og følger Stabburselva oppover. Vrir så nordover mot der Skaidielva starter. Der skal vi ha base noen dager mens vi utsforsker fisket i området, før vi følger Skaidielva til Skaidi hvor jeg har hytte. Har gått og snakka om denne turen i flere år, men nå skal det skje! Slutten av juli/begynnelsen av august. Og så har jeg lyst på en tur i Femundsmarka med kanoen. Hilsen fjellfjott og fluefisker
  5. Hei! Jeg sverger nå til Helsport X-trem 90+30 på alle mine turer. Jeg er lang (2 meter) og har endelig funnet en sekk med godt bæresystem og stort volum. Bruker den også på mindre turer hvor sekken ikke er så full og tung. Den har plenty med festemuligheter og avtakbare sidelommer. Ikke er den så dyr heller. Har sett den fra ca 1900 - 2300 kroner. Kjøpte den selv fra en dansk nettbutikk: www.spejdergrej.dk Der koster den under 2000 kroner (danske). Lykke til med sekkvalget! Hilsen ivrig fjellfant og fluefisker.
  6. Jeg har bare gode erfaringer med denne sekken! Jeg har i flere år lett etter riktig sekk og har endelig funnet den. Jeg trenger en sekk som er svært lang i bæresystemet da jeg er over 2 meter høy, og det er slett ikke enkelt å finne. De eneste som passet ryggen min var Arc`teryx Bora 90 og Helsport X-trem 90+30. Jeg fikk til og med låne begge sekkene med på tur. Valget ble enkelt utfra bærekomfort: Helsportsekken var suveren! Den andre sekken har en riktignok en del andre finesser som f.eks våtrom og hel åpning i front, men jeg velger allikevel Helsport X-trem!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.