Gå til innhold
  • Bli medlem

naturogfoto

Passivt medlem
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av naturogfoto

  1. naturogfoto

    Solcelle

    Er det noen av dere som har med dere solcelle matte på lengre turer for lading av kamerabatteri? Ser det finnes flere varianter på merkede, men de er for lading av telefon og powerbank og kjører 5v. Jeg trenger noe som håndterer 8,4v.
  2. Det stemmer. Tok båten ut fra Memurubu. Fra Gjendesheim fikk jeg haik tilbake til bilen.
  3. Takker! Parkerte på en av parkeringen som er 1-2 kilometer forbi det gamle herberget som sto på toppen.
  4. For an lang tid tilbake la jeg inn en bildeserie av en tur jeg hadde høsten 2016. Nå er den gjort om til en sammensetning av bilder og video med musikk til. Enjoy!
  5. D800 sitter fast på sekken ved hjelp av en brakett fra Peak Design for å være tilgjengelig hele tiden. D700 ligger i sekken som reservekamera og et kamera som kan gjøre timelaps- opptak mens jeg fotograferer med D800 i mellomtiden.
  6. http://turfotografen.blogspot.no En liten rapport med bilder.
  7. Når ca. legger deg seg nok snø i Femundsmarka til at man tenke på å trekke pulk der borte? Og er det noen konkrete anbefalinger til tur fra brukerne her inne?
  8. Vassfaret. Stadig vekk nye veier til hytter som kun var tilgjengelig til fots før og hugging av skog.
  9. Du har noe å se frem til. Les deg godt opp og studer kart og luftfoto på forhånd. Det blir mange omveier og på enkelte plasser vil du ikke kunne unngå å komme innpå på E10. Vestvågøy og sørover er jeg ikke akkurat lommekjent, men Austvågøy kan jeg hjelpe deg med. Der er det flere alternativer. Lofotværing i eksil på Østlandet.
  10. Har akkurat kjøpt Helsport Fjellheimen Light Camp 4. Ser frem til å teste det.
  11. Min Viking sto i maks utstrekt lengde. Noe kortere hadde ikke gått.
  12. Er selv 185 og har viking. Den er ikke lengre enn at det akkurat går. Ville gått for alpinist. Har den også.
  13. Tenker på noe av det samme, men fra Haugastøl til Rjukan.
  14. Er det noen har som har erfaring med denne turen vinterstid? Tenkte og ta den i mars-april.
  15. Og nå ser jeg at de har sluttet produksjonen av den. Synd. Det var et kjempebra konsept.
  16. Kjøp Nordpulken med stort skrog. Den kan bygges om fra barnepulk til varepulk etter behov. Har den selv og er godt fornøyd med den. Skroget er bredt og velter ikke så lett.
  17. I skauen inn mot Garder og Kroer er det masse plasser. Og lite folk.
  18. Helsport Børgefjell 3 camp, Svalbard 3 camp, Ringstind 2 og Frisport Skogshorn lavvo. Fornøyd med alle fire.
  19. Ring det flyselskapet du skal reise med og hør. Ha de ytre målene og vekt klart. Bare ha i bakhodet at maks vekt pr. kolli på fly er 32 kilo så det kan hende at du må pakke flere mindre kolli om du skal ha med deg mye utstyr. SAS tar 170,- pr ekstra kolli utover det som er inkludert i billetten.
  20. Dette er vel en av grunnene til at jeg foretrekker parafin fremfor gass. De få gangene jeg benytter gass så oppbevarer jeg gassboksen på utsiden av teltet når den ikke er i bruk. Da er boksen selvfølgelig koblet fra primusen.
  21. Lang billigere å beholde optikken du allerede har fra før og kun kjøpe kamerahus. Skal du kjøpe alt nytt og ha kvalitet som tåler friluftsliv så kommer du ikke under 30-40 tusen penger. Men det er alltids en mulighet å kjøpe brukt og til en langt hyggeligere pris. Dingsen som trådstarter nevner er bestilt. Den skal testes og skrives om (i et blad).
  22. Det meste av vann i fjellet er helt ok. Men ikke drikk brevann. Da blir det trøbbel.
  23. Rent hypotetisk........Hvem har ansvaret om en person klatrer i et tre på statens grunn og faller ned? Tipper det er klatreren det. Så lenge aktiviteten ikke er i organiserte former av en arrangør så er brukeren selv ansvarlig.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.