Gå til innhold
  • Bli medlem

naturogfoto

Passivt medlem
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av naturogfoto

  1. Er det noen av dere som har med dere solcelle matte på lengre turer for lading av kamerabatteri? 

    Ser det finnes flere varianter på merkede, men de er for lading av telefon og powerbank og kjører 5v. 

    Jeg trenger noe som håndterer 8,4v.

  2. Du har noe å se frem til. 

    Les deg godt opp og studer kart og luftfoto på forhånd. Det blir mange omveier og på enkelte plasser vil du ikke kunne unngå å komme innpå på E10. Vestvågøy og sørover er jeg ikke akkurat lommekjent, men Austvågøy kan jeg hjelpe deg med. Der er det flere alternativer.

     

    Lofotværing i eksil på Østlandet.

  3. Tusen takk for mange gode innspill og svar. Må  utsette kjøp av turpulk og heller bruke pengene på en barnepulk. Det kommer en førstefødt og turpulken hadde dårlig 

    "wife acceptance factor". Tatt hormoner og svangerskap i betraktning så blir det barnepulk. 

    Kjøp Nordpulken med stort skrog. Den kan bygges om fra barnepulk til varepulk etter behov. Har den selv og er godt fornøyd med den. Skroget er bredt og velter ikke så lett.

  4. Ring det flyselskapet du skal reise med og hør. Ha de ytre målene og vekt klart. Bare ha i bakhodet at maks vekt pr. kolli på fly er 32 kilo så det kan hende at du må pakke flere mindre kolli om du skal ha med deg mye utstyr. SAS tar 170,- pr ekstra kolli utover det som er inkludert i billetten.

    • Liker 1
  5. Lang billigere å beholde optikken du allerede har fra før og kun kjøpe kamerahus. Skal du kjøpe alt nytt og ha kvalitet som tåler friluftsliv så kommer du ikke under 30-40 tusen penger. Men det er alltids en mulighet å kjøpe brukt og til en langt hyggeligere pris. Dingsen som trådstarter nevner er bestilt. Den skal testes og skrives om (i et blad).

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.