Gå til innhold
  • Bli medlem

Antipop

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Antipop

  • Bursdag 10. okt. 1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Ski og Mc
  • Sted
    Tromsø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takker for tips ska dra på ett par utsalgs steder å se på flere..:)
  2. Hei har ei snelle liggende Shimano Exage 2500 fd som jeg tenkte jeg skulle kjøpe ei stang til. Har sett på denne Exage BX STC Minitele 210L 7`/3-14g da jeg tenkte å ha stanga med på Motorsykkel, Bruken blir nok litt over alt tenker jeg ferskvann, elv og etter sjø ørreten.. Vil denne snella bli for stor til denne stanga? Tar også ett tips til ei alternativ stang:)
  3. Hei jeg er på utkikk etter ny sekk til ski bruk. Jeg har sett litt på Dynafit Baltoro og liker den sia det går an å gjøre den mindre til litt kortere turer i fjellet. Jeg lurer på hvordan bære systemet er på den, går det an å få den å passe de fleste rygger da det virke som det er bare one size å få tak i? Jeg bruker no en norønna 35 l som jeg kjøpte i militæret i 97 og er ikke heilt fornøynd med den. http://www.vpg.no/Avdelinger/Produkter/Ryggsekk-og-bag/Ryggsekker/Skisekker/Dynafit-Baltoro-42l-sekk-125739-p0000048696.aspx Hilsen Paal Henriksen
  4. hei og igjen takk for de gode svaran, æ har da bestemt mæ for å gå for dynafit bindingene, har og hørt flere si at neste gang dem ska invistere i utstyr så sku dem gå førr lettere utstyr:)
  5. Hei og takk for svar, æ regne med det blir lite med drop og aggresiv kjøring iallefall no når det er så lenge sia æ har stått på ski, hvordan e dem i harde/isete bakker vil dem løse seg lett ut?
  6. Hei jeg er ny på dette forumet og ny eier av ett par Head Rock'n'Roll 94 med marker f10 bindinger som ikke er montert enda da jeg ikke har kjøpt sko enda, det har vært noen år sia sist æ har stått på ski men gleder meg veldig til å få prøvd dem. Jeg har etter å lest endel på forumet her blitt litt i tvil om de bindingen, noen sier dem kan knekke i traversen eller noe sånt. Har tenkt å bruke skien forhåpentligvis mest på topp tur men det blir også tur i preparerte bakker. Har tenkt å prøve Dynafit Titan og TLT 5 mountain tf skoan førr å se om dem passe, har da også tenkt på å bytte bindingene til Dynafit TLT Radical st, hvordan er disse bindingen ibruk i preparerte bakker? Hva ville dere ha gjordt? Høyde ca 171 vekt ca 70 kg. På forhånd takk for inspill:) Hilsen Paal
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.