Gå til innhold
 • Bli medlem

aron

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om aron

 • Bursdag 07. okt. 1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  fjelltopper,lange og korte fotturer,tennis,elvis
 • Sted
  drammen
 1. aron

  aron

 2. Noen som kunne tenke seg kilimanjaro høsten 2013?

 3. Beklager folkens-har ikke fått vært her på forumet på en god stund,derfor ikke fått svart. Men kilimanjaroturen i 2012 ble ikke no av. Men har bestemt meg for å dra høst 2013-har funnet billige flybiletter og å ordne opplegg der nede(mye å spare). Det er billigere jo flere som drar sammen,så hvis noen kunne tenke seg å bli med,så er det flott. Morten
 4. Hei. Jeg vurderer også å gå kilimanjaro i 2013(høsten). Og tenkte å ordne flybilett selv,og opperatør der nede(norskspråklig). Dette er det mange lapper å spare på. Billigere jo flere man er,så jeg er klar.. Morten Berg
 5. For å komme seg til hovlandsfjellet,så lønner det seg nok å kjøre opp ved vikersundbakken. har gjort det sommerstid,og det er kanskje finnemarkas flotteste og mest lettgådde område. Var på knabben sist helg faktisk med sønn på 6 år,og det også er en passe tur med tanke på å ha med barn osv. Og så gå videre til lokkeråsen fra knabben(godt skiltet)Er det klarvær,så er lokkeråsen en veldig flott utsiktspost.
 6. ser du ikke utfordringen? det er fordi du ikke ser på det vet du...
 7. vet kun om den hytta lundås ved bjørnkollen(gratis)i finnemarka,men da er du jo snart fremme,dessuten blir det da å gå nordover igjen fra sylling. Men det høres ut som en fin tur iallefall,har gått mye i finnemarka,men mest fra vikersund og sørover.. Har ikke gått fra sørkedalen og den retningen selv,men tipper du trenger minst 2 overnattinger.
 8. tenkte du å gå via hønefoss eller over finnemarka?
 9. Tenkte meg en tur til kilimanjaro i løpet av 2012,men blir muligens nødt til å dra alene. Jeg lurte på om noen hadde tenkt seg den turen i løpet av året(sensommer-høst)? Hadde vært fint å dra sammen med noen..
 10. takk for tipset dalegudbrand
 11. Jeg tenkte for første gang å bestige killimanjaro i løpet av 2012. Men er usikker på hvilken tur opperatør jeg bør velge. Ser at afrikasafari har noe billigere turer (16995,-),men er det noen som har noe erfaring med de? eller hva jeg bør velge?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.