Gå til innhold

aron

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Noen som kunne tenke seg kilimanjaro høsten 2013?

 2. aron

  bli med til killimanjaro 2012

  Beklager folkens-har ikke fått vært her på forumet på en god stund,derfor ikke fått svart. Men kilimanjaroturen i 2012 ble ikke no av. Men har bestemt meg for å dra høst 2013-har funnet billige flybiletter og å ordne opplegg der nede(mye å spare). Det er billigere jo flere som drar sammen,så hvis noen kunne tenke seg å bli med,så er det flott. Morten
 3. Hei. Jeg vurderer også å gå kilimanjaro i 2013(høsten). Og tenkte å ordne flybilett selv,og opperatør der nede(norskspråklig). Dette er det mange lapper å spare på. Billigere jo flere man er,så jeg er klar.. Morten Berg
 4. For å komme seg til hovlandsfjellet,så lønner det seg nok å kjøre opp ved vikersundbakken. har gjort det sommerstid,og det er kanskje finnemarkas flotteste og mest lettgådde område. Var på knabben sist helg faktisk med sønn på 6 år,og det også er en passe tur med tanke på å ha med barn osv. Og så gå videre til lokkeråsen fra knabben(godt skiltet)Er det klarvær,så er lokkeråsen en veldig flott utsiktspost.
 5. aron

  Ingen grenser - 2012

  ser du ikke utfordringen? det er fordi du ikke ser på det vet du...
 6. aron

  Sørkedalen-Modum

  vet kun om den hytta lundås ved bjørnkollen(gratis)i finnemarka,men da er du jo snart fremme,dessuten blir det da å gå nordover igjen fra sylling. Men det høres ut som en fin tur iallefall,har gått mye i finnemarka,men mest fra vikersund og sørover.. Har ikke gått fra sørkedalen og den retningen selv,men tipper du trenger minst 2 overnattinger.
 7. aron

  Sørkedalen-Modum

  tenkte du å gå via hønefoss eller over finnemarka?
 8. Tenkte meg en tur til kilimanjaro i løpet av 2012,men blir muligens nødt til å dra alene. Jeg lurte på om noen hadde tenkt seg den turen i løpet av året(sensommer-høst)? Hadde vært fint å dra sammen med noen..
 9. aron

  killimanjaro-opperatør?

  takk for tipset dalegudbrand
 10. Jeg tenkte for første gang å bestige killimanjaro i løpet av 2012. Men er usikker på hvilken tur opperatør jeg bør velge. Ser at afrikasafari har noe billigere turer (16995,-),men er det noen som har noe erfaring med de? eller hva jeg bør velge?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.