Gå til innhold
  • Bli medlem

ostahl1973

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om ostahl1973

  1. Blir helt sikkert bra Mathern;-) fikk mye hjelp av innspillene dine! Kan gi en tilbakemelding når jeg har testa den.
  2. Da gikk jeg for MagicShine MJ-808E. Jeg får den nok i posten til uka. Gleder meg..... Takker for innspillene og all hjelp!
  3. Da skal jeg bestille meg en lykt, jeg har disse alternativene: - MagicShine MJ808E - Fenix HP20 - Princeton Tec Apex Extreme -(LedLenser HP14R) men denne har jeg nok slått fra meg. Altså til mitt bruk først og fremst jogging. Som sagt viktig med et så stabilt og lyssterkt lys som mulig. Jeg heller mot Magic Shine. Mulig det blir det samme hva jeg velger til mitt bruk. Skal ikke kjøre hundeløp i Alaska
  4. Blir nok denne; http://www.hallingsport.no/Hodelykter-Sykkellykter/MagicShine-MJ-808E-1000-Lumen-LED-hodelykt.html Er en oppgradert versjon også. I tillegg så har den Cree XM-L T6 diode som jeg forstår er ny teknologi og bra? Ser at de selger storebroren MJ816 til kr. 1095,- http://www.hallingsport.no/Hodelykter/Magic-Shine-MJ-816-1400-Lumen-LED-lykt/flypage-halling.tpl.html Men den blir nok i største laget, eller hva tror du/ dere?
  5. Da står det nok mellom Fenix HP20 eller Magicshine MJ 808... Ikke helt lett dette....Men mulig jeg går for MJ808 fordi (ut i fra hva jeg forstår) det følger med mer utstyr, og at det er li-ion batteri. Litium batteri har vel mer effekt i forhold til størrelse enn f.eks. Nimh batteri. I tillegg så kan de klattlades. På Fenix HP 20 må man vel kjøpe noe ekstra, eller tar jeg feil? Fra å være helt grønn og uintressert i hodelykter har jeg i løpet av noen timer her på forumet lært mye og blitt veldig interessert Takker for et bra forum og gode innspill av Mathern og dere andre PS! Er det samme diodeteknologi på Mj808 som Fenix og Zebralight?
  6. Ser at du har skrevet at Bl. a Fenix bruker enn nyere lyssiode enn Led Lenser H14r. Får mer lyst til å gå for enten Zebralight eller Fenix. Men blir det det samme om jeg går for Fenix HP11, som Fenix HP20? Hva ville du gått for i forhold til mitt bruk, altså joggeturer. Er som sagt viktig med kraftig stabilt lys til en total pris (i Norge) på mellom kr. 1000-1500,-.
  7. Er kjempetakknemlig for det svaret Phaser! Fikk et godt inntrykk av hvordan den er. Er nok store muligheter for at det blir den En kammerat av meg snakka varmt om Princeton Tec Apex Extreme også, men føler kanskje man får mer utstyr for pengene med Led Lenser H14R. Virker også som om Led Lenser har nyere teknologi også (uten at jeg vet det sikkert). Ja, jeg får vel inn å sikle på de lyktene du nevnte Takker igjen for svaret!
  8. Skal ha meg en hodelykt først og fremst til joggeturer på mørke ettermiddag/ kvelder. Noen som har anbefalinger til hodelykter i prisklassen kr. 1000 - 1500,-. Har egentlig tenkt meg denne; Led Lenser H14R (inkl. lader og 4 Nimh 1,2V AA oppladbare batterier) til kr. 1000,-. Ser i specen at den lyser kraftig, langt og stabilt. Noen som har erfaringer med den? Noen forslag til hva jeg bør velge? Stabiliteten på lyset er viktig, blir svimmel når lyset er ustabilt, har kun erfaring med Clas Ohlson sine billige Led hodelykter, som forøvrig fungerer bra til vedhenting og korte kveldsturer etc.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.