Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinnerliste

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 07. okt. 2018 i alle områder

  1. Endelig en dag uten regn! Daurmålsnibba (1135moh) i Gloppen. Mardalssøylen Gloppefjorden og Søreidsstøylen
    11 poeng
  2. Siden været hart vært dårlig så var det endelig fint vær og fikk rota meg ut en tur. Ble en topptur til en lokal topp her i bygda, ingen stier til denne lokasjonen, bare urørt natur i nydelige høstfarger Kaffen smaker ekstra godt da!
    10 poeng
  3. Hvorfor bry seg om hva andre gjør/mener/uttaler seg om? I "min verden" orker jeg sjelden å ofre en kalori på hva andre gjør & velger så lenge det ikke går ut tydelig ut over medmennesker, natur, eller bevisst bryter lover og gjeldende regler. Jeg bruker mer energi på hvordan jeg selv opptrer og fremstår, både digitalt og reelt. Jeg skulle gjerne hatt en påvirkningskraft på hvordan andre forbruker naturen, og samtidig gjerne fått turutstyr jeg nå må betale for. Men kostnaden slik verden er i dag med å oppnå påvirkningskraft på hvordan andre forbruker/lever, er at jeg aktivt må selge meg selv inn digitalt. (Om man ser på Youtube, Instagram, etc. så er det mange som gjør det i dag, blir sponset/har mange følgere.), men all tiden på å redigere frem et interessant produkt (meg selv, mine meninger, osv.) og promotere det er tid jeg heller vil bruke på annet. Tid er for meg en begrenset ressurs. Det positive med all synlighet digitalt er at andre også kan bli inspirert med til å leve mer aktivt ute. Det negative med trender og mote er påvirkningen til økt forbruk. Med ny farge/små endringer, på jakka hvert år, nye skimodeller, osv. så er det ganske så mange som bytter ut helt brukbart klær og utstyr unødvendig. Samme med polarisering og popularitet av enkelte turmål som "alle" skal gå til og gjerne ha en selfie over, "Been there - done that" og er det ikke publisert i digitale medier så har det ikke skjedd. Jeg bruker selv Facebook til å dele bilder/opplevelser med venner og famile som bor på mange kanter av Norge, samt andre verdensdeler. Instagram er et gøy lekeøy, hvor jeg per nå ønsker å dele litt ift at jeg også får inspirasjon av andres bilder. Samme med å bruke fjellforum.no som arena, mye inspirasjon å hente her, gode erfaringer som deles av andre, osv. Men basert på egen erfaring så vet jeg også at det finnes mange bomturer, avbrutte turer, venting på gode forhold, ++ før man får den "ultimate" opplevelsen eller bildet. I selvransakelsens ånd så burde jeg selvsagt kjøpt mye mindre turutstyr mtp å forbedre mitt eget miljøregnskap, kjøre mindre bil, osv. Jeg "synder" også med å legge ut noen av bildene mine på Instagram og Facebook, og slites litt med å innimellom ville slette instagramkontoen min og også dele bildene mine på fb med færre medmennesker. Jeg er også endt opp her ift hvordan jeg bruker fjellforum.no "Det er ute jeg føler jeg lever", hilsen betenkt og ambivalent digitalforbruker.
    8 poeng
  4. Fjellrev som lurer på om det er forsøket verdt å komme bortom meg for å få seg en matbit:
    7 poeng
  5. Vi må skille litt mellom snørr og barter her ! Monsen jobba mye for penga for å overleve ved å skrive artikler, teste utstyr for diverse fabrikker/blader og skrive bøker. Dagens "friluftskjendiser" har hatt det betydelig enklere på de fleste måter. De fleste av "nykjendisene" hadde nok neppe klart seg på gamlemåten slik Monsen måtte. Jeg har talt !
    5 poeng
  6. Mener å huske at det finnes en annen også som gjør dette. Er det ikke Lars Monsen han heter, tro?
    5 poeng
  7. Jeg har en HMG Windrider 4400 som jeg er veldig fornøyd med. Har hatt rundt 23’ish kg i den ved turstart, noe jeg syntes var helt alright. Rulletopp lukkingen gjør at sekken fint kan "komprimeres" og dermed slipper man at sekken skrangler selv om man bare har 50 liter med bagasje i den. Men en sekk på 70 liter som veier under kiloen må nødvendigvis ha noen bakdeler, og det er at alt av materialet er tynnere, lettere og dermed mindre slitesterkt en hva man får fra en tyngre sekk. (Har selv skiftet bunnen i sekken min pga at det gikk hull på cuben etter skjødesløs pakking fra min side, nå har jeg lært, tror jeg ihvertfall) I tillegg ligger sekken plant med ryggen, så det blir varmt, klamt og svettig. Om man akseptere dette, er det bare å gunne på. Jeg synes ikke prisen er så avskrekkende sammenlignet med hva man betaler for en større sekk laget av konvensjonelle materialer. Når min sekk tar kvelden, kommer jeg nok med stor sannsynliget til å gå for en lik eller en lignende sekk. Det sagt, så kan rifter og hull lett repareres med "cuben tape", og derav forlenge levetiden betraktelig. https://www.packrafting-store.de/Packs/HMG-4400-Windrider-Pack-70l::509.html?language=en&MODsid=2ost0t82353es8f79ssk4csiu0 Bilde av min sekk (sko i str 44)
    5 poeng
  8. Videoene forandrer ikke så mye. Den ene viser at rødsprit brukt feil er farlig. Den andre viser at gass heller ikke er ufarlig. Og som du skriver er unger unger. Ting skjer fort, og de blir fort hurrameg og ting som ikke skjer "etter boka". Som leirskolelærer kan jeg skrive under på det! Har brukt rødspritbrenner med elever i en del år, men hadde aldri turt å sende med de et stormkjøkken og en kanne med rødsprit ut i skogen for å gjøre ting uten voksne tilstede. Bruker også gassbrenner, men lar de ikke holde på uten voksne tilstede. Både gass og rødsprit kan brukes forsvarlig, og begge deler har potensiale for ulykker. Rødsprit er muligens det som krever mest oppfølging, siden det fort blir utålmodige elever når sulten gnager og brenneren slukker før maten er klar.
    5 poeng
  9. Startet dagen med en liten padletur på Kolbotnvannet. Sol og stille vann.
    5 poeng
  10. @Friluftsamatørene delte en flott video på vår video-delings side. Fra Børgefjell. Videoen er flott den, men jeg er usikker på om filmeren har satt seg inn i reglene for nasjonalparken. Det er ikke tillatt med droneflyving i Børgefjell. - ref forskrift For de som er opptatt av nasjonalparkene våre kan det lønne seg å abbonere på nyhetsbrev og lese seg opp på hva som er tillatt og hva som ikke er tillatt. Dette med droner ble opplyst om for noen år siden. (Jeg er genuint opptatt av slikt vern og bruker å lese rapportene som ligger offentlig på Nasjonalparkstyret sine sider. Det er utrolig mye annen god informasjon om lokal forvaltning man kan finne der også, og vi brukere av området har all rett til å skape engasjement om saker som er oppe i slike styrer.) Jeg skriver ikke dette for å henge ut videofilmeren. Han har sikkert handlet i god tro, men jeg poster allikevel dette som et eget emne slik at problemet med droneflyving og forstyrrelser av andre (og spesielt dyr) kan diskuteres. Når man går inn i vernede områder må man forholde seg til vernet, og sette seg inn i reglene som gjelder for området man besøker.
    3 poeng
  11. Det er mange som gjør det, men noen er mer troverdige enn andre
    3 poeng
  12. Fineste labbelarsen som alltid er med på turer og telt!
    3 poeng
  13. Prøver nok en gang å svare, kanskje det går nå. Siden teltet nesten er avskrevet har du ingen ting å tape og du kan kanskje strekke bruken et par år til. På innsiden: Børst av så mye du kan av den sprø teipen og påfør seamsealer på sømmene, innvendig, siden det blir penest. Jobb den godt inn i sømmene. La det herde helt ferdig før du pakker det sammen. På utsiden: Utvendig kan du spraye med f.eks. Nikwax tent & gear. Dette er best å gjøre når teltet er satt opp så stramt og pent du får det.. "Vask" teltet (utvendig) med en svamp og rent rennende vann. Spray Nikwax på duken (kan med fordel gjøres mens duken fortsatt er våt) og bruk den fuktige svampen til å vaske / fordele middelet jevnt utover så hele duken blir dekket. Sørg for at sømmer og der stanga går blir ordentlig mettet. La det hele tørke godt. Det finnes sikkert mange merker som gjør det samme, men jeg bruker denne og synes resultatet blir bra: Sømtetting gjorde jeg som jeg viser her nedenfor: Hubba Hubba sømtetter du på under halvtimen og utvendig spraybehandling ca 15-20 minutter. Ikke lange tiden set, visst teltet kan få en ny vår.
    3 poeng
  14. Kanskje, men jeg tror ikke nødvendigvis det. Gass er usynlig, tyngre enn luft, og eksplosivt. En boks som er tredd skjevt i gjengene eller en ventil som ikke er helt stengt på en vindstille dag kan fort bli stygt. Det kommer tilbake til at de med underutviklet pannelapp, om det er aldersbetinget eller pga ren genetisk uflaks, ikke bør leke med eksplosiver uten tilsyn. Om det er bensin, rødsprit, gass eller kinaputter er, etter min oppfatning, mindre vesentlig.
    3 poeng
  15. På ROAF (Romerike avfallsforedling) har jeg fått beskjed om at gassboksene skal behandles som farlig avfall. Jeg bruker opp gassen (siste rest typisk på nærturer), samler dem opp i en pose og tar dem med neste gang jeg skal på dynga. Null problem.
    3 poeng
  16. Kjapp stardardtur, med en aldri så liten liten regnbyge (ikke særlig overraskende her i Bergen, nei) mot slutten av turen - men en lett regnjakke (unnskyld: "verdens letteste 3-lags skalljakke") gikk fra hoftesekk til overkropp i god tid før væromslaget. No problem
    3 poeng
  17. Tror det er mange som ikke tenker over dette. De fleste har hørt om flyplasser, militære anlegg og store folkemengder, men kjenner ikke andre flyforbudssoner. Drone, uansett om det er med kamera eller ikke, regnes som modellfly. Det er mange nasjonalparker og verneområder der dette ikke er lov, deriblant Børgefjell: https://www.fylkesmannen.no/globalassets/fm-nordland/dokument-fmno/miljo-og-klima-dokumenter/verneomrader/forvaltningsplan-for-borgefjell-nasjonalpark.pdf På side 44 står det: "Utgangspunktet er at all motorisert ferdsel til lands og til vanns er forbudt i nasjonalparken. Det generelle forbudet gjelder også lavtflyving og bruk av modellfly, modellbåt o.l."
    2 poeng
  18. Autumn is well on its way in the county and this time I opted for a hike on a mountain area I have never been at before, parking at Gilja and then heading north. A very calm and quiet Sunday afternoon today with neither rain nor wind, something we do not get too often this time of year around here. Much appreciated :-) The website UT.no and trail info there suggested this to be a five hour route (without breaks) in very varied terrain and the odd lost path. I therefore decided to download the GPX file to use as guide should I miss those areas that there was no visible trail (as mentioned in the trail info). I highly suggest you do the same. Suffice to say I was not disappointed hiking along the wonderful small scenic lakes, autumn painting its colors on the trees and underbrush, finally ending up with panorama views of the majestic fjords of Høgsfjord and Frafjord. I´ll let the pictures do the rest of the talking.... Erik Beautiful start Troll (ish) Looking over at the Frafjordhatten peak This must be heaven during summer also Høgsfjord Lunch tarp setup
    2 poeng
  19. Her er min variant, en god kopi av kokiro.
    2 poeng
  20. Ja, det bidrar til troverdighet Monsen lever av det men er absolutt den mest troverdige formidleren vi har etter min mening. Jeg liker Tonje også. Ærlig og fin jente som har prøvd og feilet, men aldri noe forsøk på en polert «perfekt» fremstilling.
    2 poeng
  21. Jeg ser at det ligger en Snota 55L på outletten til Helsport nå til kr 799, hvis denne ikke blir for liten til deg da. Men større enn det bør ikke sekken være hvis du vil ned på den vekta du skisserer. https://www.helsport.no/snota-45-55l-black-55l-outlet Jeg har en 45L selv som jeg brukte på en ukestur i Børgefjell i sommer. Den veier 1,1 kg og bærekomforten er veldig bra, etter min mening.
    2 poeng
  22. Fjell Festning Light Festival 2018 i går kveld
    2 poeng
  23. Hos meg er det også ROAF som håndterer avfall og jeg har punktert boksene og kastet de i glass og metall beholderen vi har i innkjørselen. Mente jeg hadde sett i et infohefte fra ROAF at tomme gassbokser kunne sorteres slik. Prøvde å se på nettsiden deres, men finner ikke noe om gassbokser så jeg har nok drømt. Heretter skal jeg legge de punktert i farlig avfall (rød) beholder som vi også har fått utdelt. Men før jeg kommer så langt blir siste rest brukt på "nærtur" som vist nedenfor. Siden Bialetti`n og komfyren ikke samarbeider er dette måten å gjøre det på. Under disse kontrollerte vind og temperaturforhold får jeg maksimalt ut av nesten tomme gassbokser før de punkteres og "kastes".
    2 poeng
  24. Det tar litt tid å venne seg til et «vanlig liv» etter nesten 60 dager sammenhengende på tur. Jeg syntes jeg akkurat var i ferd med å komme inn i hverdagens rutiner, da vi på nytt pakket sekken. Allerede første dagen i høstferien satt Simon og jeg på en buss til Oslo får å reise videre med tog derfra. Norge på langs ekspedisjonen er i gang igjen! Etappe: Røros Tydal i full vinter!
    2 poeng
  25. Se videoen her: https://www.nrk.no/troms/_-ministeren-tar-ikke-faren-pa-alvor-1.14231010
    2 poeng
  26. Lev og la leve, tenker jeg. Men uansett med minimaliserte spor/etterlatenskaper, så andre også kan velge å leve med en eller annen form for samspill med "naturen" etterpå
    2 poeng
  27. I dag har jeg vært Drammens midtpunkt for en kort stund, sammen med Laban the JRT. Han var mindre imponert enn meg. Det ene bilde kosta en hel neve med kattemat faktisk. Men det ble en fin liten runde hvor Haukås også ble besøkt. Det var forresten alt for varmt for vinterbekledning i dag
    2 poeng
  28. Det er også min erfaring. Jo mindre klær jeg har på meg, jo færre laiks...
    2 poeng
  29. Det vrenger seg hos meg når jeg leser slikt. Men jenta slutta jo skolen som 17-åring for å leve ute i naturen. Det går jo på bekostning av noe. Så får man heller bære over med skriveferdighetene. Viktigste her er jo budskapet hun ønsker å formidle. At noen tydeligvis føler seg trua av en ung jente, får gå på deres kappe. Ikke hennes. Denne jenta her er tøffere enn de fleste hardbarka mannfolk 👊🏻💪🏻
    2 poeng
  30. Men hvem bestemmer hva friluftsliv skal være? "Er det noe friluftsliv ikke skal være - så er det dandert og tilgjort" Hvem bestemmer det? Hvorfor kan ikke det være en del av det vide begrepet friluftsliv? Om noen har lyst til å vise seg frem på en bestemt måte i naturen og male det med friluftsliv og villmark, så er det vel bare å gjøre det uten at noen skal bestemme at det ikke er lov. Ikke at jeg viser meg frem halvnaken eller sikler på bilder av lettkledde jenter i naturen. Ja jeg personlig syns jeg det blir litt teit - men de får da gjøre som de vil og sanke så mye likes og følgere de bare klarer. Om folk hygger seg med å vise seg frem på den ene eller andre måte og er lykkelig med det, så hvorfor rakke ned på det. Hvis man ikke orker den sosiale media arenaen så er det vel bare å skru av telefonen og ikke bruke tid der inne. Jeg har min måte å bedrive friluftsliv på, og noen har en annen måte enten i virkeligheten eller på sosiale medier - men ingen skal vel fortelle eller bestemme over andre om hvordan de skal leve sitt friluftsliv enten det er på sosiale medier eller ute i felten.
    2 poeng
  31. Utfordringen har blitt mer utfordrende, merker jeg Ting går tråere. Heldigvis er forklaringen enkel: Været. Fra januar til juli gikk utfordringen på skinner for finværsvandreren - men august og september ble det småhektisk på slutten av måneden, som de høye blå søylene til høyre gir et hint om. Ventet forgjeves på kombinasjonen oppholdsvær og fri fra jobb. Og nå litt ute i oktober har det i de siste 30 døgn regnet 562 liter - FEMHUNDREOGSEKSTITOLITER - på hver eneste kvadratmeter telt- og tarp-tomt her... Man snart blir det oppholdsvær (jaddda!?) - og utfordringen lever fortsatt Og man kan jo håpe at ettersom fjorårets Okt-Nov-Des var skikkelig våte, så må årets - for balansens skyld - bli fine og tørre? Egentlig er det jo ikke veldig viktig - i mål skal jeg uansett, spørsmålet er bare hvor komfortabelt og lett det blir å komme seg dit
    2 poeng
  32. Her er mine type primusplate, laget av skjerfjøl fra biltema. ståltrå, lim og borrelåsband for og holde flasken.. jeg har borret hull til og ha ståltråden i, den ligger dobbelt, så det er bare og tvinne de rundt beina på MSR Multifjulen min også sitter den.. Da er kokeustyret klar for tur til helgen som kommer og vi er spent på teste det ut. Turen går til Gaskas ved indre troms fra Insett.
    1 poeng
  33. Jo absolutt. Mye jag og mas der ute. Men av alle «rosabloggere» så er hun helt klart en med mindre rosafaktor
    1 poeng
  34. Tja, tar vi bilder for andre eller for oss selv? Jeg har en tendens til å favorisere blåtoner og mørke bilder, og får støtt og stadig kommentarer om at enkelte bilder kunne vært hakket lysere. Siden jeg ikke gjør butikk ut av å ta bilder så lager jeg dem slik jeg vil ha dem, det er tross alt jeg som beskuer dem mest
    1 poeng
  35. Av og til når man starter en ny tråd, kan det hende at svaret ligger nokså synelig. Denne tråden er ikke gammel.
    1 poeng
  36. Prosjekt bli kjent, fortsetter, konemor kjørte meg til Nes, og jeg gikk turstien fra Nes og til Elstangen (grønn). Mere kupert enn forventet, fra 74 MOH til 282 MOH på en tur som ser ganske flat ut ved første øyekast på kartet, og E16 går ikke langt unna, og den føles ikke så bratt med bil. Litt lett å bli lurt, hvis du ikke sjekker høydene på kartet. Den er bra merket, men ikke mye brukt. Møtte ingen på turen, før jeg kom til stien fra/til Manaskaret. Milorg celle Baklia ligger rett til høyre for bilde. Hvalpåsen er utilgjengelig nedenfra, tror ikke det er klatret her en gang pga. Overheng/rasfare. Edtit: Lest litt på nettet: 58. Hvalpåsen (ved Nes ved Tyrifjorden) Mange har vært oppe og kikket på denne imponerende veggen (zoom) (zoom mer) opp gjennom årene, Men steinkvalitet har sendt dem hjem med uforrettet sak. En del renskearbeid må til for å få til forsvarlige ruter her. De etablerte rutene ligger i området der det danner seg is vinterstid (svart fjell), som også er klatret. Følg blåmerket sti i retning Sundvollen i 5 – 10 min og ta av sti/tråkk opp mot ura og veggen. Da kommer du opp der det ser ut som om det går en renne opp (men det går ikke da det starter med et lite dieder før man kommer opp i renna). Og man ser svart fjell opp til venstre. På en så stor og voldsom klippe må vi forvente av det kan hekke rovfugl. Ta i så tilfelle hensyn til dette og vent til ungfugler har forlatt reiret (juli). Bergart her konglomerat, sandstein og slamstein i bunn av klippen og basalt og rombeporfyrlava i øvre del. Fin utsikt noen steder over Tyrifjorden og så rett ned på Utøya. En sjelden fin varde også. Geitøya, Frognøya, Purkøya og Storøya.
    1 poeng
  37. Virkelig kult å lese, @Bendikb - hjertelig takk skal du ha! Håper du gir oss et og annet ord/bilde om hvordan det går i 2019, det vil i hvert fall jeg gladelig følge interessert med på - og lykke til
    1 poeng
  38. En tråd om "produkter som ikke holdt mål, og hvorfor" kunne vert interessant å se. Det blir jo en slags erfaringstråd som er mer samlet, i stedet for å lage individuelle tråder, men hvordan dette utvikler seg i praksis er noe annet. Om det blir for mye diskusjon i tråden så blir det litt mot sin hensikt av hva jeg ser for meg, men en tråd hvor terskelen for å dele (negative) erfaringer er lav, er derimot spennende. Mulig en positiv tråd også hadde vert på sin plass som motstykke, haha.
    1 poeng
  39. Det kan for eksempel være som Elisabeth sier, eller man har kajakk og skal på dagstur, og har allverdens med ledig plass. Når man ikke klarer å bruke opp all gassen, anser jeg den for, om ikke "tom", så "klar for kasting". Nå skjønner jeg ikke mer hvorfor det skulle være et problem om jeg har den liggende en stund før jeg gjør det heller, men. Jeg synes det er fint om folk bruker slumpene også selv om det er uaktuelt med å styre med å flytte gass mellom bokser. Faktisk sist jeg brukte gass selv var det på en nærtur, der jeg snudde boksen for å få brukt opp mest mulig. Så den var "tom" da jeg dro hjem. Fikk stekt alle lappene på den resteboksen faktisk. (Det ville jeg ikke trodd på forhånd, så lett som den var.)
    1 poeng
  40. @Memento mori slipper nok aldri denne type gass ut i friluft. 😁 Han mente at man skal bruke opp gassen, eller fylle den over på andre bokser slik han gjør, før man kaster den tomme boksen. Prøve selv å holde antallet halvfulle/nesten tomme bokser til et minimum, og heller bruke dem opp før jeg starter på ny boks.
    1 poeng
  41. Det gjeld både lokalt og regionalt. Eg slutta å dele bileter frå turperlene eg sjølv nyttar for lenge sidan. No er det ikkje lenger berre "hemmligvann" men hemmeligeteltplass, hemmeligtopp, hemmeligbålplass, hemmeligstrand osv
    1 poeng
  42. Alt man lærer av slikt går fort, et lite blikk på mobilen tar mer enn et øyeblikk, og da har man mistet noe. Nei mobil skal ikke brukes i timen, men ikke alle gjør alltid som de skal. De fleste ulykkene skjer når man må etterfylle sprit, da har man det travelt, og kanskje det ikke ble øvet på akkurat etterfylling. Skal man bruke spritbrenner så må man kanskje ha med en ekstra brenner slik at man hurtig kan fylle en kald brenner, sette den på plass og fyre opp igjen. Etter man har fått mer erfaring (det rekker man (kanskje) ikke i skolen) så kan kanskje ekstrabrenneren bli hjemme. Det er også en del boksene som får slike skader så hvem lærer bort hva? Jeg tror ikke det finnes et undervisningsopplegg i trangiabruk. Kanskje noen skulle lage en video og publisere på youtube? Kokeapparater som ikke trenger fylling underveis i måltidet løser mye. dsk
    1 poeng
  43. Men de gikk jo på tur alene, sov alene, laget mat alene og leste kart alene? Om du er hjemme alene og det kommer en dørselger så er du fortsatt hjemme alene. Om du har en venn hos deg så er du ikke hjemme alene. Disse folkene har vært helt alene på tur, at noen kommer med reserveutstyr gjør ikke at de ikke var alene på tur. Men som nevnt tidligere så kan nok episode 4 virke mindre "helt alene".
    1 poeng
  44. For min del koker det ned til en stor tommel opp til NRK som sender denne type programmer og ikke minst til disse, i hvertfall så langt, unge mennesker som hver for seg hiver seg uti det. Imponerende bruk av kamera viser de også og med gode klippere blir det riktig så severdig syns jeg.
    1 poeng
  45. Du bør rense den, den kan være litt produksjonrester. Les hele tråden så står det hvordan. Miljøbensin fra Biltema er normalt veldig fin. Men bytter du drivstoff, må du bruke den en stund, for å få ut parafinrestene (brenne en 30 minutt ca) . Den går å bruke på parafin, men blir aldri bra. Funker best på bensin, og gass dog med redusert effekt på gass. Den mangeler dessverre mulighet for å bytte dyser. Edit: Dette er vel det beste du får den til på parafin. Dysa blir alt for stor.
    1 poeng
  46. Navn: Finnmark, Sørøya - A scenic trout paradise! Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv) Dato lagt til: 2017-09-08 Innsendt av: Isak Knutsen Endelig etter mange timer med redigering, er videoen fra sommerens tur til Sørøya i Finnmark ute på kanalen! Det ble ny personlig ørretrekord! Sjekk ut flere av mine videoer her!
    1 poeng
  47. Fin plate Friluftsguiden! Kjekt med enda en primusplatetråd, da kan jeg endelig komme med noen bilder av min plate og. Jeg bruker en 3mm kryssfinerplate med aluminiumstape. Brenneren festes på innlimte magneter (under hver fot) og treklosser som hindrer bevegelse. Flasken er festet med bånd og hurtigklips, som er ideelt når man skal snu flasken raskt etter bruk. Silikon på båndene og skumplast under gjør at flasken ikke beveger seg.
    1 poeng
  48. Dette er Malika, Amerikansk Bulldog, midt i tenåringsopprøret. Hun skjerpet seg etter hvert.
    1 poeng
  49. Min malamute Ulva, flott turvenn som alltid er glad og lykkelig for å komme seg på tur:)
    1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.