Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/05/2012 in all areas

 1. Olympus E-5 og Olympus E-410. Klarer ikke å gi fra meg det "gamle" E-410 så jeg pleier å ha på 70-300 på det når jeg er på tur og 14-42 på E-5 eller 50 mm macro Kommer helt an på hva jeg skal fotografere den dagen I tillegg fikk jeg Vanguard Alta pro stativ til jul som også er med på turer! Veldig fornøyd med Olympus. Er imponert over at de begge taklet masse fotografering i fjæra når stormen Berit sto på i fjor. Full av sjøsprøyt og fungerer like godt.
  2 points
 2. Det er ikke sikkert det blir noe. Som jeg skrev over så er ikke livssituasjonen min den beste... (post #25) Men jeg skal se om jeg kan komme med noen om det blir noe av.
  1 point
 3. Presenning koster 150,- på Europris. Denne er kjempelett og god som gull. Barduner lager du selv av litt tau fra Biltema, evt. ett sett med ferdige barduner fra Helsport kjøpt på Gsport. Sovepose trenger ikke å koste mer enn 300kr. Kniv koster 40kr på Biltema. Sekk koster 200kr på Sparkjøp. Fyrstikker koster 10,- på Kiwi. Lån deg boken "Villmarksboka" av Lars Monsen på biblioteket. Liggeunderlaget kjøper du på Chlas Olson til 79,- Det er ingen grunn til å betale 20.000,- for det samme utstyret når man er så ung og helt i startgropen i friluftslivet. Kjøp det nødvendigste og ut på tur! De fleste behover er nå faktisk butikkskapte mener jeg, og ikke nødvendigheter som følge av den aktive bruken i friluftslivet Alt for ofte ser vi nybegynnere med rådyrt utstyrt. En trent syklist sykler fortere i dongeri enn en nybegynner i dyr kondomdress...
  1 point
 4. Hvis man har utstyret fra før av så er det jo gratis å dra på tur. Mat må man ha uansett, og er man hjemme kjøper man nok gjerne både brus, magasiner og boller (fysj). Når det gjelder to-åtte ukers turer så er det helt vanlig å bruke ferier til dette. Man kan også avtale med arbeidsgiver at man skal ta seg ekstra fri. For mange fjellfanter er det ikke like viktig å tjene seg rik som det er å oppleve seg rik, og det er nok her den største forskjellen mellom oss fjellfolk og vanlige folk ligger. Jeg tror få her inne føler seg som millionærer av å ha en fin bil, men sett oss foran teltet med kanoen i vannet og toppene på 2000moh kneisende rundt oss, derimot... Med andre ord lar jeg ofte være å gå på jobb for å tjene penger til en iPad hvis jeg heller kan dra på fjelltur.
  1 point
 5. Her er Folkehelseinstituttets oppdaterte råd om drikkevann: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=233&trg=MainLeft_5669&MainLeft_5669=5544:98257::0:5667:2:::0:0
  1 point
 6. Du verden! Det var nydelig fisk!
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy