Gå til innhold
FishSing

Tur: Asker-Gardermoen-Tromsø-Nordkapp-??????????-Asker

Anbefalte innlegg

Hei alle fiske og tur folk.

Skal som tema sier ut på en liten tur i sommer. Flyr opp til Tromsø 26 juni. Der skal jeg møte brodern. Han skal flytte fra Tromsø og hjem til Asker. I Tromsø har han en bil som vi skal kjøre nedover, vi tenkte oss først en tur til Nordkapp før vi vender snuten hjemmover.

Vi er begge ivrige fiskere og glad i villmarkslivet. I den sammenheng tenkte vi å fiske oss nedover det langstrakte land.

Noe som har noen tips til hvor vi bør stoppe osv? Hvilken rute? Vi tenker å kjøre rett ned gjennom Finland og Sverige, men det er også aktuelt å kjøre gjennom Troms og Nordland. Må innrømme at vi kjenner svært dårlig til Fiskemuligheter fra Trondheim og nordover, noen som har noen tips som de vil dele? Vi har med Telt og fullt utstyr, men hadde vært fint om det ikke var mange timers gange fra der vi parkere bilen. En liten ting til: Det er ØRRET som svømmer i hodene våres, men all fisk er god fisk :D . Tar imot alle tips med takk!

Mvh Morten.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ville lagt turen om Stabbursdalen i Porsanger. Det er så utrolig vakkert der. Det er ei god lakseelv nederst, men veldig fin ørretelv lenger inne. Det er lenge siden jeg var der og husker jeg ikke hvor langt inn man må før laksen stopper, men jeg mener det ikke var så veldig langt...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: https://www.dagbladet.no/kultur/privat-eiendomsrett-er-elefanten-i-rommet/69692606
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Vebjørn Holmslet Astad

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Litt frå jaktåret 2017
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.