Gå til innhold
  • Bli medlem

Racer


Eva

Anbefalte innlegg

Det er ikke bare styrehøyde som er viktig, men også stem-lengde.... Jeg synes det ser helt feil ut med "høyt" styre, men fant allikevel at jeg foretrekker en litt komfortabel sittestilling - kanskje fordi det er rolig langturer jeg tar på raceren. Jeg har byttet til kortere stem på både terrengsykkelen og raceren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

ja, jeg beholder min korte stem-lengde, dette pga. at jeg sykkler for å trene så da kan det være greit å kunne sitte avslappet som sagt:) Det er bakker jeg kjører, derfor fant jeg ut at for lavt styre i forhold til setet ble veldig tunkt. (Men vet at setet skal være høyere enn styret).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker bjarne:)

Nisso takk for et udugelig svar. Grunnen til at jeg spurte var at bakkene blir mer slitsomme når styret kommer lengre ned.

Spør du ufulstendig får du ufullstendig svar tilbake :) Trenger ikke å blåse deg opp for svaret mitt, regnet med at du forstod poenget mitt når du skriver et så åpent spørsmål, med så lite info!?!

Jeg kan sikkert forklare det litt nærmere for deg;

1. Hvis du skal få noe konkret svar tilbake må du oppgi litt mer. Hvor høyt har du hatt det tidligere. Sete kan du ikke justere for mye på uten å ødelegge riktig stilling for beina dine. Så kommer man til hvordan rammestørrelsen din er (stor liten, lang overrør/kort overrør), hvor langt stem du har, hvor mye du kan heve styret ditt. Har du et gjenget/ugjenget styrelager (kan du bytte bare stemet, eller må du evt bytte hele styret?)

2. Hva slags sittestilling er du på jakt etter. Som du sier vil en mer oppreist sittestilling gi mer åpne luftveier, og vil derfor føles mindre slitsomt! Hvis du er på jakt etter en slik sittestilling blir det enten å heve styret (uten at det skal gå ut over for mye aerodynamikk og handling på sykkelen) eller om du skal bytte stem da får du også en kortere og mer oppreis sittestilling!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okey. for det første blåser jeg meg aldri opp xDD Bare du som føler det xD For det andre skrev jeg at jeg vasket sykkelen min og støtet så bort i problemet med høyden på styret. Setet mitt stilte jeg opp 2 cm (vet godt hvordan setehøyden skal være, er ikke det som er problemet), men har aldri målt eller markert høyden på styret før. Skrev så i et svar her til noen at jeg kunn gidder å sykkle så mye bakker som mulig. Et nytt svar jeg kom med var at Stem-lengden beholder jeg (kort) pga. så mye avslappet stilling som mulig. Dette er ca. den informasjonen jeg har kommet med. Så tester jeg om du klarer å svare denne gangen?

Og hvis man spør ufullstendig et kort lite spørsmål, kan man vell svare og spørre om litt mer informasjon. Latterlig å tenke at man da fortjener ett ufullstendig svar ;D;D;D;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.