Gå til innhold
justanothernut

Reklame på forumet

Anbefalte innlegg

Heisan!

Et forumrelatert spørsmål dukket plutselig opp i Utstyrsdelen i dag. Noen la inn en post som ikke inneholdt noe som helt annet enn en reklame. Jeg trodde ikke dette var tillatt på Fjellforum, og svarte deretter. Posteren svarte med at han ikke hadde funnet noe forbud noe sted. Og ikke kan jeg finne det heller... Noe som jo leder til et interessant spørsmål, er det tillatt med reklame-poster her inne? Jeg håper nå ikke det, for da kan det fort bli fullt av useriøse poster med lite eller ingen verdi for de fleste av oss når det blir kjent. Om det ikke er et forbud kan det kanskje være en idé med en egen avdelig for slikt så kan de som vil lese, og vi andre kan la være.

Nå går det jo en fin linje mellom anbefaling av et produkt og reklame, men det vil jo da være opp til en moderator å skille mellom dem.

Ha en flott dag!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Lette litt og fant svar på mitt eget spørsmål:

1. Kommersielle innlegg

Fjellforum.net er et ikke-kommersielt prosjekt. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som fremstår som rene markedsføringsinnlegg. For privatpersoner henstiller vi om at alt som har med kjøp og salg å gjøre legges inn under emnet ”Kjøp og salg”. Bedrifter, organisasjoner, reisearrangører m.fl. er velkomne til å skrive på fjellforum så lenge det ikke dreier seg om egen markedsføring eller reklame for produkt/tjenester som tilbys. Med dette menes at innlegg skal ha en klar informasjonsverdi. Et eksempel kan være svar på et spesifikt spørsmål som er rettet mot aktuell aktør. I signaturen skal det gå klart fram hvem man representerer.

Da er vel den saken klar!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Direkte marknadsføring/reklame (komersielle innlegg) er ikkje tillatt nei. Vi må kanskje gjer det meir synleg, men det er tross alt første punktet i vår netikette:

1. Kommersielle innlegg

Fjellforum.net er et ikke-kommersielt prosjekt. Vi forbeholder oss retten til å slette innlegg som fremstår som rene markedsføringsinnlegg. For privatpersoner henstiller vi om at alt som har med kjøp og salg å gjøre legges inn under emnet ”Kjøp og salg”. Bedrifter, organisasjoner, reisearrangører m.fl. er velkomne til å skrive på fjellforum så lenge det ikke dreier seg om egen markedsføring eller reklame for produkt/tjenester som tilbys. Med dette menes at innlegg skal ha en klar informasjonsverdi. Et eksempel kan være svar på et spesifikt spørsmål som er rettet mot aktuell aktør. I signaturen skal det gå klart fram hvem man representerer. http://fjellforum.net/viewtopic.php?t=7940

Denne ligg lenka øvst i kvart forum

Det er ein vesentleg forskjell på om det er ein eller annan person som poster om eit produkt ("omtale"), eller om det er produsenten/importøren som heilt opplagt skal selge produktet sitt ("reklame"). Grensa her er ikkje alltid like tydeleg.

Ragnar

Fjellforum

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.