Gå til innhold
kosetur

Reservedeler til Coleman 442

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg har en Coleman 442 A459E som er ca 10 år gammel. Har aldri bytta eller renset noe på den og kun brukt vanlig 95 blyfri. Den har fungert utmerket uten problem. Den er brukt MYE. Bortsett ifra at pumpedysa (pakningen antagelig) er så gåen at når det er kaldt får jeg ikke pumpet trykk på den. Ser at amfibi.no har pumpa men ser ikke reservedeler der. Men jeg ser på rei.com at de selger repsett til 9$ http://www.rei.com/product/406006.

Får man tak i reservedeler her i Norge? Eller er det slik at når den er såpass gammel og aldri skiftet noe på den at det er lite greit å kjøpe en ny?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg ringte Amfibi og spurte om de hadde reservedeler, men da fikk jeg til svar at jeg måtte kontakte uniflamesupply.no for reservedeler, noe jeg gjorde. Så da har jeg allerede bestilt derfra, kr 175 +23 i porto. Sånn passe dyrt egentlig, tatt i betraktning av 9$ på nettet....men da hadde jo porto og plunder og heft også kostet litt.... venter på delen nå, burde vel få den i morgen kanskje!

Takk for tilbudet, kanskje jeg ikke burde vært så utålmodig med å bestille fra andre men burde vente på svar først her på forumet...?

Uansett, tilogmed kona mi forstår ikke hvorfor folk kjøper andre brennere! Tulle rundt med rødspritflaske og forvarme og øve på dette! Og så få fyr etter forvarminga, er'ke alltid lett med vind og blåst og kaldt og utålmodig og sulten og diverse... Kjærringa synes Coelman er glimrende!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.