ThomasB Skrevet 15. mars 2004 Del Skrevet 15. mars 2004 Er det noen som har en bra oppskrift / metode for brødbaking på lengre turer? Skal på 6 ukers fjelltur til sommeren og har kun mulighet til å få stekt brødet over gassbluss. Funker det å lage vanlige brød å steke dem i en kjele? Eller er det andre varianter som egner seg bedre? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars Skrevet 16. mars 2004 Del Skrevet 16. mars 2004 Her ser du hvordan du kan gjøre det i panne + oppskrift: http://www.adrenaline.no/vandre/2002/mat/broed.htm Har også hørt om at du kan gjøre det i kjele, men det har jeg ikke prøvd. Det er et deilig brød!!! Andre oppskrifter på turmat finner du på forsiden til www.adrenaline.no Bon apetit! -lars Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gunnhild Skrevet 27. mai 2004 Del Skrevet 27. mai 2004 Hei, Kjekt å lese at flere er interessert i brødbaking ute. Erling Kagges oppskrift med bakepulver er fin, men om de er på tur og har litt mer tid, er gjærdeig å foretrekke. Bruk tørrgjær og lag ein vanleg grov brøddeig. Oppskrifter finn de bak på melposene. For dere som vil ha det enda enklere: Kjøp ferdige melblandinger i butikken. Kjevling er ikke nødvendig. Bare ta litt olje i hendene og trykk deigen flat. Stek deigen på svak varme på stormkjøkkenet. Alternativ stekemåte: som pinnebrød over bålet. Prøv dere fram med ost og krydder i deigen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.