Gå til innhold
Thomas!

Snøforhold Jotunheimen!

Anbefalte innlegg

Vi er en gjeng på 4 stk som skal på ukestur i Jotunheimen i slutten av Juli til begynnelsen av August. Vi starter ved Leirvassbu og går runden Leivassbu - Memurubu - Gjendesheim - Glitterheim - Spiterstulen - Leirvassbu. Underveis skal vi opp på Kyrkja, Glittertind og Galdhøpiggen, så det jeg lurte på er om noen har vært på Galdhøpiggen og Glittertind i det siste som kan si noe om snøforholdene? Jeg regner med at det ikke er snø på Kyrkja og hvis det ikke er så mye snø på Glittertind, er det vel vanskelig å ta seg opp dit uten stegjern?

Takker for svar:)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

På den tiden dere skal til Glittertind skal det mye til for at stegjern er nødvendig. Det er helst utpå høsten når breen kanskje har tint skikkelig fram og alt er frosset ordentlig til at det kan være kjekt med stegjern på Glittertind. Midt på sommeren skulle det gå bra. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

var vel omtrent samme snømengde for to år siden.Var på Glittertind da og dte gikk greit uten stegjern.er stort sett bare snø der.Problemet er heller at snøen der oppe kan bli jævli bløt utover dagen hvis det er stekende sol, så man bør starte ganske tidlig for å slippe og nesten svømme i snø der oppe...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.