Gå til innhold
Marius B

Sluktips.

Anbefalte innlegg

Kinetic har noen "hybridsluker" som jeg har fanget en del sjøørret med i år. Da tenker jeg spesielt på den blanke utgaven. Sluken har en en lokkende gange i vannet, både under rask og saktere innsveiving, samt at denne blanke utgaven utmerker seg i forhold til andre farger av samme variant. Har funket bra til sjøørret som sagt, anbefaler at den gies en sjanse på laksen også.

Skitt fiske :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei Marius!!! Har fisket i Lærdalselva i 20 år og har også fisket mange laks på stamfiske i Fortunselva også i Indre Sogn på 90- tallet. Favorittsluken her var Sølvkroken Storruggen(28g og 40g). Kobber med rød og svart dekor. En sikker vinner!!! Satt jeg på denne sluken, min fiskelykke og min gode tro på det jeg gjorde, var det sikker suksess!!! Skitt fiske sesongen 2007!!! :D

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei på deg Chivato!! Nei, jeg er ikke fra Indre Sogn, men opprinnelig fra den fantastiske byen Drammen!!! Gikk på DH i Sogndal og studerte akvakultur der. Jobbet etterpå som dr.leder på Hydro sitt fiskeanlegg i Fortunselva og Årdal JFF´s fiskeanlegg ved Hjellefossen i Utla. Dette var før jeg fikk dilla på topper!!! ;) Noen turer ble det på Sognefjellet...med settefisk på ryggen..Fisket den gang mye...veldig mye!! Bodde i Gaupne fra 1990 til 1994...så litt kjent der borte er jeg. Skulle ønske jeg hadde Jotunheimen så nærme nå... :wink:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hei igjen!!! Ja, flott i Hafslo ja....den grønne og vakre bygda!!! Skal forresten på Sognefjellet i morgen...reiser om 4 timer ;) Skal på Smørstabbreen og flere av toppene!!! :wink: Det tror jeg blir jævlig bra!!!!! Nå går jeg til sengs...alltid for seint!!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Skal man fiske laks med sluk, er det bare to sluker som gjelder: Kleppesluken (dyr som fy) og møresilda 27 g. Sikre vinnere beggge to! Selv kommer jeg fra en gård rett ved Mandalselva, og det går vel neppe en dag gjennom sessongen uten at disse fanger fisk her. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: https://www.dagbladet.no/kultur/privat-eiendomsrett-er-elefanten-i-rommet/69692606
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Vebjørn Holmslet Astad

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Litt frå jaktåret 2017
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.