Gå til innhold
  • Bli medlem

Hva slags musikk hører folk på fjellforum på? :p


Anbefalte innlegg

Annonse

Næmmen, har denne tråden våkna igjen, så hyggelig.

På jobb og hjemme blir det mye forskjellig og går i perioder.

Denne uken: Sybreed (industrial/metal), The glutton (prog), King hobo (rock?), Thelonious Monk (bop), Zappas klassisk/orkestermusikk.

Neste uke: Høre mange av de tidligere forslagene i denne tråden!

På utvalgte fisketurer: Betty Davis (funk)

Andre (de fleste) turer: Naturens stillhet :wink:

-Frikk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Når jeg er ute i naturen er naturens egen musikk regelen, folk som må ha musikk i øret mens de går på tur har misforstått totalt.

Ellers hadde jeg en fin musikk-opplevelse på toppen av Ulriken under syvfjellsturen i Bergen for noen år siden. Strålende vær og et flott sangkor hadde stilt seg opp og sang "Jeg tok min nystemte". Flott musikk-opplevelse. Musikk er best når den IKKE har gått gjennom elektriske ledninger.

Forøvrig har jeg hatt litt dilla på denne - den er lett å få på hjernen - dette var dagens advarsel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
Når jeg er ute i naturen er naturens egen musikk regelen, folk som må ha musikk i øret mens de går på tur har misforstått totalt.

Fint å lese at andre enn meg trives best med naturens egen musikk. Men, å definere hva andres smak burde være/ikke være, er vel en smule respektløst overfor hva andre føler seg vel med..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har stortsett slutta med å høre på musikk når jeg går turer. Det strir litt imot. Naturens ro og så kommer jeg og kaller meg friluftsmann og har øreplugger inne.

Men det finnes visse øyeblikker da hører jeg litt.

Ellers hører jeg på Moonsorrow, Drudkh, Sólstafir...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å gå med mp3 i øra på tur er ikke noe for meg. Jeg er gammeldags, og synes ikke det å være traust og gammeldags er noe galt, men når jeg ligger i leiren så synes jeg det er helt greit for avvekslingas skyld å ta fram mp3en hvis den er med i sekken. Bare det ikke tar overhånd...

I 1993 fikk jeg min første CD-plate av naboen, og det var "Blue sky mining" med Midnight Oil. Ei knallbra og koselig plate som fordi jeg på den tida (som nå) tenkte masse på Gjendealpene får meg til å tenke på Gjendealpene. Og da jeg på Eggi om morgenen 6.september 2010 fant fram mp3en og tok meg en drøye 20 minutter med herlige låter som "Blue sky mine", "Forgotten years", "Mountains of Burma", "Shakers and movers" og "One Country" så føltes det så utrolig riktig, for sjøl om dette er australske greier så er det Gjendealpene for meg! Merkelig undervurdert band som for meg alltid vil være den store favoritten.

Rett før jeg sovna kvelden før gikk det i Dimmu Borgir og blant annet "Raabjørn speiler draugheimens skodde", dette er hard, symfonisk og lyssky musikk som fikk meg til å føle at jeg befant meg i Jotunrikets iskalde portal. Jeg kunne ikke hørt på det om morran, men med stjernehimmel var det perfekt. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemme blir jeg nødt å høre Radio pga ungene. Kan jo ikke plage de med ukrainsk hedensk metall eller finsk viking metall.

Jeg har bare bilen og jobben (hodetelefon) jeg kan høre på min musikk.

Men da nytes musikken ekstra godt.

Hva? Spiller du ikke all slags musikk for ungene dine? Jeg vet om en jentunge som alltid sovnet når far bar rundt på henne med AC/DC på full styrke. Men det er klart, ukrainks hedensk metall kan jo skremme vannet av selv den mest hardbarka ateist...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.