Gå til innhold
Villmannen

Noen som har erfaringer med bellyboat

Anbefalte innlegg

Ja, det er det. Har brukt det en sesong og det er helt suverent. Nå har jeg riktignok holdt meg til rolige vann og uten for mye vind. Hvis det blåser litt eller er bevegelse i vannet forflytter du deg fort et stykke men det er enkelt å kompensere med svømmeføttene etter litt trening. Det eneste problemet er at sønnen min har begynt å rappe den hele tiden... :wink:

post-2662-133474464288_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har fisket fra belly en del år, det er like genialt som det ser ut.

Har Pool 12 easy rider og Cat Fish 4. Ville helt klart gått for en slik belly eller Guide Line Drifter. I disse bellyene sitter du høyt og har god beveglighet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har vært og fisket med en kamerat som har en slik i dag......han har klagd hele dagen da det var litt vind. Du drifter veldig fort med den samt at den tar mye plass. Han vil ha ny. Fordelen er som du sier at du sitter høyt men du har mindre beveglighet i den enn i f.eks Fish cat og drifter'n til guide line. Du sitter faktisk mer enn høyt nok i disse men det er jo en smakssak :roll:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Takk.. Den var interessang den der fish cat 4, får man kjøpt den i norge?

Er veldig fornøyd med den! Har ikke sett den til salgs i Norge....jeg kjøpte min i Sverige i fjor vår da jeg hadde glemt den andre bellyen hjemme :roll: Nå bruker jeg kun Fish Cat'n

Fordelen til Pool 12 og Guide line bellyene er at de har oppblåsbart sete og rygg samt to luftkammer i hver pontong, noe som gjør den sikrere ved en eventuel pungtering!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Tommy82
   Hei.
   Er det noen som har tips om rypeterreng med hytte for 4-6 jegere neste sesong?
   Hvor i børgefjell ville dere hatt «base» for en 5 dagers jakttur?
   veit inatur, røyrvik fjellstyre og visit børgefjell har noen tilbud, men om det finnes noe annet, eller generelle tips, så mottas de med takk🙂🙂 skitt jakt alle sammen
  • Av AmundJS
   Hei, er det noen her som vet om forskjellige typer pakkrammesekker? Idag har jeg en Bergans PowerFrame 3810 og er storfornøyd med den, men kan trenge en mindre sekk. Helst rundt 60-80L men med en ramme med visse detaljer som PowerFrame har. For eksempel så er jeg avhengig av disse rørene som stikker opp av ramma, da disse brukes til å bære rifle, ekstra bagger, poser, og mye annet. Vil gjerne også ha en L-formet ramme, da det gjør det mye lettere å pakke vedsekker/bensinkanner osv men L-ramme er ikke et "must".
   Jeg har sett en del på Norrøna Reconpack, men denne er også for stor og for dyr, har også sett på Eberlestock sin Mainframe men denne mangler disse to knaggene. 
   Eventuelt noen som har prøvd seg på å lage en annen sekkepose til PowerFrame? eller vet om en type sekk som lett kan festes på ramma uten å bli ubehaglig på grunn av stropper som festes på tvers av skulderremmer/ryggen? 
   Jeg setter stor pris på alle forslag og hjelp  
  • Av Iren Hansen
   Jeg har kun litt erfaring med storviltjakt og trenger råd og tips på hvilke tradisjoner som brukes for å sikre at man får riktig møring? Hvis til eksempel mørningstermometeret mitt går i stykker, er det metoder for å se om kjøttet er ferdig mørnet? 
  • Av GrundeL
   Leseverdig artikkel om eiendomsretten: https://www.dagbladet.no/kultur/privat-eiendomsrett-er-elefanten-i-rommet/69692606
  • Av Vebjørn Holmslet Astad
   Navn: Litt frå jaktåret 2017
   Kategori: Medlemmenes egne videoer (friluftsliv)
   Dato lagt til: 2018-03-27
   Innsendt av: Vebjørn Holmslet Astad

   Har samla opp någen fine situasjoner fra jaktåret 2017 her. Ser fram te høsten igjen


   Litt frå jaktåret 2017
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.