Gå til innhold
Skogsliv

10 tips til en vellykket tur med barna

Anbefalte innlegg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av Pearl
   Hei! 
   Hvor kan vi enklest komme oss opp på fjells??
   Vi er to voksne og et lite barn som gjerne vil komme oss til fjells i Påska. Om været er ok så er planen overnatting i telt og på dagen ønsker vi å gå på tur med fjellski og kite. Det aller beste hadde vært å kunne laget basecamp max et par km fra bilen for sikkerhet og enkelhetens skyld. 
   Vi bor litt sør for Oslo og vi håper å kunne begrense kjøringen til max 4-5 timer. Har sett på alternativer som Friisveien og Riksvei 27 i Ringbufjellet, men først nevnte åpner vel ikke til påske og det er vist ikke lov å parkere langs rv 27 på vinteren.
   Så hvor kan vi dra? Er Valdresflya eneste fornuftige alternativ? Skulle helst ikke vært så langt fra Gubrandsdalen da vi har tilgang på hytte der om været skulle bli kjipt.
   Alle tips mottas med stor takk!!
    
  • Av Nyby
   Hei.
   På tide og få med seg yngstemann på tur i telt. Da det har heller vært labert med telting siste årene håper jeg å få hjelp til valg av telt.
   Vi kommer til å bruke det vår, sommer og høst. Det bør være et ekstra "rom" til eventuelt baggasje eller matlaging slik som helsport Falketind har.. Vi orker ikke sove kjempe trangt så bør være en 4 manns versjon.
   Vi kommer ikke til å bruke det mer en maks to netter i slengen. Vi kommer til å holde oss under tregrensa. Og det vil blir brukt maks 6-7 ganger kanskje i året. I hvertfall til samboer og sønn får smaken på friluftslivet slik jeg elsker det. Så vil ikke legge alt for mye penger i det men vil også ha litt komfort... Noen som vet noe om Helsport Falketind? Er tilbud til 3500kr nå ser jeg..
    
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.