Gå til innhold
Vidar Brenden

Telttur i Stølsheimen fra lørdag 25.8. Forslag?

Anbefalte innlegg

Værmeldingen ser helt grei ut fra lørdag og noen dager utover i uka, så da vil vi prøve å realisere en tur vi har snakket om i flere år: telttur i Stølsheimen.

Vi kommer fra Oslo til Voss med nattoget og tenkte at det er best for oss å finne en måte å komme til Bjergane. Buss? Taxi? Våre tanker er at fra Bjergane kommer vi oss inn til de sentrale områdene av Stølsheimen og kan fra der lage en rute som etter noen dager ender opp i Voss , hvor vi a) tar toget tilbake til Oslo eller b) tar toget til Bergen, for noen dager i Norges absolutt fineste .. småby 😜. Nok om det. Vi ønsker forslag til rute i Stølsheimen og gjerne forslag til andre steder å starte/avslutte turen på. Vi har i prinsippet tiden fra vi går av toget i Voss lørdag morgen til vi må være på jobb mandag 3. september å boltre oss i Stølsheimen på, men jeg vet av erfaring at +/- 5 netter ute er passe. Forslag, gode råd, lykkeønskninger, absolutt ALT mottas med takk 🤔😀 

 

Digresjon: min amerikanske kones første år i Norge (på 80-tallet) tilbrakte hun i Bergen og hun brukte da Stølsheimen som turområde, så dette blir en "trip down the memory lane" for henne. Håper jeg kan gjøre turen like rosa som minnene hun har fra den tiden 😬.

Endret av Vidar Brenden

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.