Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvilke romslige telt finnes?


Atlas

Anbefalte innlegg

Hei! Har kommet frem til at jeg verdsetter romslighet mer enn vekt på de turene jeg drar på, i form av plass til sekk(er) i fortelt og beboer(e) i innertelt. Prøver å få en oversikt over hva som er av alternativer, og har foreløpig funnet følgende telt som virker romslige:

  1. Helsport Spitsbergen
  2. Hilleberg Keron, Keron GT, Kaitum og Kaitum GT (ser forøvrig at Kaitum har lavere inngangsparti enn Kaitum GT, og at begge Kaitumene er bredere enn tilsvarende Keron på hodesiden)

Finnes det noen andre lignende telt der flere enn en kan sitte noenlunde rakrygget (altså ikke kuppeltelt med ett høyt punkt i midten), og hvor personer opptil 190-200cm kan ligge greit lengdemessig? Ingen vektkrav (utover at det skal være turtelt og ikke campingplasstelt), ingen krav til pris, produsent, vindmotstand, kvalitet eller om det må bestilles fra utlandet. Er først og fremst interessert i å prøve å få en oversikt over hva som finnes av romslige telt! Selv utgåtte modeller kan være interessante å høre om, da det ikke virker som det finnes så mange muligheter, og de kanskje kan være mulige å få tak i brukt!

Takk på forhånd 🙂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har en gammel Helsport-modell som heter Rago 3. Det er ganske likt Hilleberg Keron 3GT (har hatt det også) i utforming og plass. Ingen problem å være tre voksne på tur i det vinterstid. Det er nok ikke plass til liggeunderlag med ekstra bredde hvis du skal ha tre liggeunderlag, men veggene går såpass rett opp på sidene at hele gulvplassen kan brukes. Lurer på om ikke den modellen som heter Spitsbergen nå er ganske lik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.