Gå til innhold
New be

Teltplass ved østmarka nær vann

Anbefalte innlegg

Har tenkt å ta meg en telttur med kjæresten i Østmarka. Jeg lurte på om noen av dere kjente til noen mer private teltplasser i nærhet til vann. Kan godt være et stykke innover:) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Skrevet (endret)

Nå er ikke Østmarka den største marka i Oslo området som gjør at det fort kan dukke opp et menneske eller to. Men det jeg kan si er at du ofte vil få det ganske privat om du bare velger å gå 1+ time innover. Min erfaring er at de fleste folk ikke gidder å gå mer enn en time. Du kan selvfølgelig være uheldig, men som regel så får du da være for det meste for deg selv

Endret av tklami

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Om du velger ett av vannene som ikke ligger nærmest innfartsårene, og gjerne ikke er så store, samt ikke har blåmerket sti igjennom leirplassen, så er det relativt lite folk som svinser rundt. 

Sør i marka er det minst folk (er mitt inntrykk i hvert fall)

 

Husker en gang jeg tok med de to eldste og stakk en tur til rundvann for overnatting i telt på en hverdag, våren for noen år tilbake, og slo opp teltet i nordøst enden i håp om at det kanskje ikke ble så mye trafikk. Det var skivebom, for jeg tror jaggu meg det var mere trafikk forbi teltet enn shell stasjonen på Mortensrud om morgenen. 

Forsto det slik at det var populært å jogge opp til og rundt vannet på morgenkvisten. 

Har sett samme tendensen rundt Langvannet også.

Av de vannene jeg har besøkt i Østmarka, er det vel ved Skålsjøen jeg har sett minst folk. (Det er lite/ingen blåmerket stier rundt/nær vannet.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk for svar:) jeg tror Walle skriver om den situasjonen jeg helst vil unngå. Jeg har skjønt det med å gå innover, men en time for meg kan ta 5 minutter for noen som har en annen rute og parkerer et annet sted. Det er slike ting jeg inne har peiling på fordi jeg ikke er så godt kjent. Skal se på kartene på ut og ha det dere sa i bakhodet. Skålsjøen ser faktisk ut som et ganske bra alternativ :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Fin plass på odden ved midtre krokvann. Kan vel komme en del padlere forbi, men veldig fin plass.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Paddetjern sør i marka er en fin, liten plass uten stor trafikk. Eventuelt er det kjempefint på noen av øyene i Børtervann, hvis du har tilgang på kano eller nøkkel til NJFF-båten. Det er en del folk der, spesielt i helgene, men man får allikevel litt privatliv ettersom man camper på en egen øy. :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.