Karbonfilt Skrevet 3. juni 2018 Del Skrevet 3. juni 2018 Hei, Går det å fryse tørket mat som er pakket i ziplock en stund før man skal ut og så ta det med fra fryseren og ut på 5 dagers tur? Jeg er bekymret for kondens og at frysingen skal introdusere fuktighet i tørrvarene? Det jeg tørker er div middagsretter med kjøtt/ris/grønnsaker ol. Lurer også på om man kan fryse tørket mat som er vakumpakket og så ta det med ut? Ser for meg at det er mindre risiko for kondens/fukt når det er vakumpakket? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tubbs Skrevet 3. juni 2018 Del Skrevet 3. juni 2018 Jeg har tørka både kjøtt og frukt i dehydratorn min og fryst det ned i både zip og vakum. Det er så lite fuktighet igjen i varene at kondens ikke er noe stort problem føler jeg Men vakumpakking er å foretrekke 2 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tessatroll Skrevet 3. juni 2018 Del Skrevet 3. juni 2018 3 timer siden, tubbs skrev: Jeg har tørka både kjøtt og frukt i dehydratorn min og fryst det ned i både zip og vakum. Det er så lite fuktighet igjen i varene at kondens ikke er noe stort problem føler jeg Men vakumpakking er å foretrekke + 1 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.