Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen

Skal en tur til Polen ( Warsava ) nå i sommer. Tenkte å oppsøke en eller flere " sportsbutikker" for mer avansert friluftsliv. Noen som vet om slike, eller hva slags utstyr/merker som er rimelig der i forhold til her?

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mitt første spørsmål ville i så fall vært hva du legger i "avansert friluftsliv"? Dette tror jeg er forskjellig fra person til person. For noen kan avansert friluftsliv være en 3-4 dagers tur hvor du tenker å bygge en gapahuk av det du finner, mens andre igjen kan tenke at dette er en klatrerute på 15 taulengder. Greit med en liten oppklaring på hvilket type utstyr du legger i denne kategorien :) 

I alle fall, jeg var i Gdansk tidligere i år. Jeg var bare noen timer innom et kjøpesenter, men der fant jeg en Mammut-butikk, som hadde det aller meste av produktene til Mammut. På denne butikken var prisene relativt lik med hva du finner i Norge. 

Dersom du er ute etter "merkeprodukter", så tror jeg ikke nødvendigvis det er så mye å spare, men finnes garantert butikker som ikke bare fører merker som Mammut, Arc'Teryx osv. Ikke umulig at du kan finne noen gode kjøp på mindre kjente merker :) 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.