Gå til innhold
  • Bli medlem

Gå Tyrifjorden rundt 12 mil - Dag for dag


Memento mori

Anbefalte innlegg

Annonse
10 minutter siden, foroll skrev:

Fått noe fisk på turen?

Nei, ikke så langt. Er vel ikke helt idelle forhold heller med så mye varme. I tillegg er jeg trøtt om kveld, pluss at flere av teltplassene ikke har vært ved store nok vann. 

Har prøvd sluk, spinner og mark. Mistet en av hver så langt, men har fortsatt dubben og mark igjen. Er forøvrig mark fra i høst, som jeg har hatt i et spann i garagen.

Har også hatt kraftig motvind og med det lette utstyret jeg har blir det litt snøtt. 

Håper på fisk i kveld, her ligger det meste til rette tror jeg....

16 minutter siden, foroll skrev:

Fine turbilder!

Takk for det! Går litt fort i svingen noen ganger og med bare IPhone X og litt dårlig nett blir det litt som det blir. #nofilter i praksis. 

Men har bra nett i kveld. Artig å dele turen slik at andre også får litt av gleden med turen. Ser ut som det er en 14-15 stk som følger tråden om jeg ser på de som liker innleggene. Vet det er en par stk som sitter hjemme og er syke og ikke har mulighet til å komme seg på slike turer selv, som følger meg. 

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

40 minutter siden, Memento mori skrev:

 Artig å dele turen slik at andre også får litt av gleden med turen. Ser ut som det er en 14-15 stk som følger tråden om jeg ser på de som liker innleggene.

Artig å følge deg. Så det kan nok være flere som følger deg, uten at de logger inn og kommenterer, eller gir "likes". Bl.a. jeg.  :) Men skjelden jeg logger inn (selv om jeg er hjemme), hvis jeg ikke har noe å kommentere. Truren din foregår i mitt "nærområde", selv om jeg ikke har vært alle steder. Og da jeg fortiden har tatt på meg hundepass (KV), for en jaktkammerat, blir jeg hjemmlig til godt over Pisnen. Noen småturer i Finnemarka har det blitt, bl.a. til Gjevlekollen 602 m.o.h. Besiktiget en ny hytte, som Statsskog har satt opp til erstattning, for en gammel brannpost-hytte. Har misstanke om at du også bor her i Lier, så du er nok kjent.

Du får hvile ut litt i Vikersund, før du starter på oppstigningen  mot Bredli (702 m.o.h.), selv om du har planlagt å komme opp litt sør for Bredliflaket, blir det mange høydemeter. :)

Hørte gjøken på videoklippet ditt, men så ikke hvilken fugl som fløy forbi.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får ha lykke til med fiskingen og turen videre. I varmt vær er ofte fisket best sent på kvelden når temperaturen synker. Om iveren etter å ta fisk er stor, kan du jo ta deg en real middagslur en dag og svinge fiskestanga litt i kveld gen. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.