Gå til innhold
Memento mori

Tips for Trangia 25 - optimal pakking og tips (det store)

Anbefalte innlegg

Trangia Stormkjøkken av type 25 som er den store er et fint sett, det passer til 3-4 stk på tur. Her er hvordan jeg pakker mitt mest mulig kompakt og hva jeg ligger inni det  

15B4F2AB-24A4-4501-B41C-1D6CA3A7A316.jpeg

Trangias gassbrenner og håndtak passer nedi kaffekjelen.

2AED3A9F-DBD6-4D97-A401-CC4BFCBF66D2.jpeg

Legger først håndtaket, så brenneren mens den ligger i posen. Ligger den i posen blir det mindre riper inni kaffekjelen.

5A42EFF6-1015-4B85-A023-CE30EA57FCA0.thumb.jpeg.f74c2634b0135258330218ea7b991802.jpeg

Legger en vaskesvamp, liten flaske zalo og en liten salt/pepper bøsse inni.

99F9ED8A-BE7C-4E8E-95C9-B3A19B452603.jpeg

Slik er det pakket inni.

1268AB60-7FFD-4A9E-B858-C78A27B35524.jpeg

Har også laget plastbunner av isbokser, for å ha mellom hver kjele, Trangia har også et lokk som passer på kjelene og du da sile ut pasta. Det beskyttter også steikepanna under transport.

D507B7A7-00CF-497A-BC39-37F80C2384E0.jpeg

Har også kappet en trespade til bruk i steike panna, og en sleiv med flat bunndelen for å røre med. Tar ikke noe ekstra plass.

6AECC314-13CF-4D43-90FE-EA3FE6865F58.jpeg

Vekt inkl alt jeg har med bruker også et trangia trekk under transport 

ED328E77-4721-48A3-93AA-B29608F385BA.jpeg

Gsi tea kettle passer også inni, da for di også en rustfri kjele. Slik som jeg som har byttet ut grytene fra ren aluminium til Duossal og panne med nonstick belegg, har jeg en flott og holdbar løsning, uten å få  noe aluminium i maten som mange er skeptisk til.  Som bilde viser stikker den ikke opp over vindskjerm.

3F0F357E-2C49-4DCA-A728-F2FC81F4F3BB.jpeg

Gsi kjelen har større lokk, og gjør det lettere å ha bensinbrennerrn inni også om du bruker settet også på vinteren.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
33 minutter siden, esphojo skrev:

Føler jeg er i miniputtland på tur, men det virker 😊

Blir panna veldig varm under baconsteiking, liker ofte ikke plast seg veldig bra, derfor tre for min del. 

Viktig med sleiv med flat del i bunn, da får du rørt bedre og slipper at det brenner seg så lett er min erfaring. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.