Gå til innhold
  • Bli medlem

Feil vekt på telt - innafor?


DROMEDILLA

Anbefalte innlegg

Jeg tror ikke det er vits å fortsette diskusjonen fordi det er tydeligvis ikke mange som gidder å lese alt som har blitt skrevet mange ganger,  eller som bare har de bare bestemt seg for å ikke se hva som blir skrevet. Ja, noen telt stemmer bra med oppgitt vekt, men så er det andre som ikke stemmer i det hele. Jeg har som sagt kjøpt telt fra Helsport 7 ganger og 6 av syv har stemt med vekten.  Fatter ikke at folk syns at Helsport er ryddig når de oppgir vekten på teltene sine når det i mange tilfeller ikke går an å regne seg til rett vekt. Ja, jeg kan benytte meg av angreretten på teltet siden det er kjøpt online, men jeg må selv betale retur porto. Har ikke bestemt meg for hva jeg kommer til å gjøre. Ikke tvil om at det er et bra telt, men det er som sagt tyngre enn jeg ville ha til solo turer. Jeg ville ha et solid helårs telt med god plass slik at jeg kan en sjelden gang  ha med meg en på tur, men i hovedsak ha plass til meg selv og kanskje en hund. Jeg har flere større og mer solide helårs telt når vi er flere på tur,  men jeg manglet et lettere telt til solo turene. SL teltene til Helsport fungerer vel ikke så optimalt på vinteren i fjellet? Vurderte fjellheimen SL før jeg kjøpte dette. Tips til tilsvarende telt fra annen produsent med lav vekt og plass til 2+ som tåler Helårsbruk? 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
7 timer siden, DROMEDILLA skrev:

Jeg har flere større og mer solide helårs telt når vi er flere på tur,  men jeg manglet et lettere telt til solo turene. SL teltene til Helsport fungerer vel ikke så optimalt på vinteren i fjellet? Vurderte fjellheimen SL før jeg kjøpte dette. Tips til tilsvarende telt fra annen produsent med lav vekt og plass til 2+ som tåler Helårsbruk? 

Mange her som liker SL teltene til Helsport, men jeg er ikke blant dem. Hvorfor kan du lese om her (har ikke noe med egnethet til vintercamping å gjøre per se): www.fjellforum.no/forums/topic/43019-helsport-trolltind-superlight-2-og-hilleberg-unna/?do=findComment&comment=398619

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.