Gå til innhold
Thomas E

Monsen minutt for minutt

Anbefalte innlegg

23 minutter siden, Bjørn J skrev:

Det er kanskje det som er poenget med et slikt program. Naturopplevelsen og det rolige tempoet er høydepunktet i seg selv. Som Monsen selv sier, i de redigerte programmene tar det 5 sekunder å fyre opp et bål, mens det i virkeligheten kan ta en time dersom veden er våt og det er lite brensel å finne. Jeg gleder meg til et TV-program uten definerte, redigerte "høydepunkter" laget for å holde på seernes oppmerksomhet - det blir så spekulativt og lett å gjennomskue. Hurra for NRK som tør noe slikt som kommersielle kanaler aldri ville vurdert av frykt for å miste annonsører.

Når jeg nevner at jeg ikke forventer høydepunkter er det ut fra at vi her kan forvente et turfølge på 100-vis av personer som tråkker etter sin guru ut i en natur som sikkert har bedre av enkeltmennesker og små grupper enn av denne formen for tur. Ser f.eks. for meg at der alle disse skal gjøre sitt fornødne vil gå inn i historien som (bokstavelig talt!) drittplasser!
Får flashback til filmen Forrest Gump, der Gump legger ut på en joggetur over det amerikanske kontinent og etter hvert får et haleheng av tilhengere etter seg...

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 minutter siden, tshansen skrev:

Å hva er det som får dere til å tro at han kommer til å slepe rundt på 100 vis av følgere? 

Mulig jeg sov litt da han presenterte konseptet under TV-sendingen i kveld, men jeg syntes visserlig han sa at det bare var å gå inn på NRK`s nettsider og melde seg på som turdeltaker?!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.