Gå til innhold
  • Bli medlem

Real


Kristian Bøhler

Anbefalte innlegg

Gjest Mareng

Jeg liker vel alle jeg har smakt, utenom de pastabaserte. Alle de pastabaserte smaker omtrent det samme, og ganske likt babymaten man får på glass...

Men til og med babymat glir ned, om det er alt jeg har...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
37 minutter siden, Mareng skrev:

Jeg liker vel alle jeg har smakt, utenom de pastabaserte. Alle de pastabaserte smaker omtrent det samme, og ganske likt babymaten man får på glass...

Men til og med babymat glir ned, om det er alt jeg har...

Men Real og sånt er jo barnemat for voksne 😂 Praktisk og greit nok. For meg er det viktigste at jeg tåler det og at det gir næring. Og ikke smaker roadkill... 😂 

Foretrekker så klart vanlig mat på tur. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Real syns jeg smaker greit. Selvfølgelig om en er på tur hele sommeren og spiser real hver dag så kan det bli mye. Men så lenge jeg på typiske helgeturer klarer å variere maten litt så syns jeg real funker veldig greit på ukesturer. Og jeg må nok innrømme at det skal endel til før jeg bytter ut real på turer hvor det er mye vandring og lengre turer som går over mange dager. Det er rett og slett enkelt og lite oppvask som gjør at real er min go too for mat da. Det veier jo også lite som er et stort pluss når en skal ha med mye mat. Det er jo ikke alltid ørreten biter og da er realn god og ha

Endret av tklami
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På lengre turer går det i Real til middag, men jeg blir ikke skikkelig mett av bare en Real, så har oppi couscous, salt og ekstra vann, kanskje olivenolje om det passer med smaken (ikke til viltgryta, nei), for ekstra smak og kalorier, og spekepølse eller annen pølse ved siden av.

Real er greit nok, men finner på noe annet på kortere turer :-)

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror flere bør teste ut Real (og annen frysetørret mat), før de legger ut på tur. Da unngår en trolig problemet til TS. Test ut hva en liker, ikke liker og ikke tåler. Og varrier på rettene, spessielt middagen.

Personlig så er det skjelden jeg bruker annet enn middagspakkene. Og det har blitt en del opp i mellom årene, siden produktet ble å få kjøpt for "vanlige" folk. Det er jo også mulig å tilsette div. krydder, fett/smør og annet, for annen smak, eller for avvekslingen skyld. Bare fantasien som begrenser. Men som noen har nevnt, bruk heller litt for mye vann og la det trekke litt for lenge, enn motsatt. Er det kaldt, kan det hende en må dobble trekketiden.

Vil også si, at bærer en tung, eller går lettere, men over 8 - 10 timer per dag, så er ikke næringsinnholdet tilstrekkelig i en middagspakke og en trenger tilskudd. Så noe en spiser ved siden av poseinnholdet, gir også annen smaksopplevelse. Her er det også bare fantasien som stopper en, men tenk litt på døgnbehov for ernæring.

På dagtid så er det i første rekke krabohydrater (kornprodukter), som bør være maten. Når turen er over (om kvelden), så er det mer fett og protiner, som skal reparere brutte muskelfibere og bygge nye som gjelder.  Men da dette er tungt fordøylig, bør en etter min mening, bruke lite av om dagen. Tenker nå på vanlige turgårere/jegere. Og ikke "polfarere", de vet, eller sørgerer for å vite hva de trenger.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

15 timer siden, Jan@ skrev:

Hvordan er disse på smak?

Syns som @Kjellis at smak og konsistens er grei, men jeg er ikke noe utpreget pastatype så i den grad jeg kan velge blir det Real før Trek´n Eat for min del. Men en får jo nesten 2 pakker Trek´n Eat for 1 Real sånn prismessig så det teller jo det og.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Turlyst

Trek´n Eat Gulasj m/storfekjøtt smakte pjuk.

Har god erfaringer med følgende fra Trek´n Eat:

  • Gourmetgryte m/viltkjøtt (blir litt tørst av den, men god på smak)
  • Jegergryte m/storfekjøtt
  • Laks med pasta (litt tam på smak og laksebitene merkes ikke)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg klarte her for noen helger siden da jeg forsov meg til butikken, å spise en hel real turmat for første gang på antagelig fem-seks år. Jeg syntes de var så sjenniale at jeg stort sett spiste det på tur en hel sesong, siden har jeg overhodet ikke klart det i det hele tatt. Men har aldri blitt direkte dårlig av det, har bare ikke villet skli ned halsen.

Men de er jo veldig praktiske, så jeg er glad jeg får til å spise det igjen. Men denne gangen skal jeg ikke overdrive - og tydeligvis teste de andre merkene også. (y) Flott med tips.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.