Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjeledress for 2 åring


Thulsa

Anbefalte innlegg

Annonse

Spørs hvor kaldt det er ute.

Hvis det ikke er alt for kaldt, synes jeg vanntette myke parkdresser uten fòr er best. De med fòr blir ofte fryktelig stive for en 2-åring hvis de skal gå litt selv. Skal de sitte i pulk eller meis går det greit.

Vi har hatt eldre generasjon som har strikket tykke ullbukser, ullgensere, sokker og votter. Vi har brukt overtrekksvotter over strikkevottene, og kjøper skikkelig ullundertøy.

Dette har holdt til -15, men vanligvis ikke kaldere enn ènsifret minus her.

I pulk og bæremeis har vi brukt stonez som fotposer. Den største utfordringen er å holde føtter og hender varme, spesielt i bæremeis. I pulken slenger jeg en dunk med varmt vann, der er det lett å holde varmen.

Sikkert andre som trives i vinterdresser, men for våre barn har vanlige myke parkdresser og tilstrekkelig varmt ulltøy under vert lettere å bevege seg i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bor på en av Norges kaldeste plasser så det er ikke uvanlig med perioder over 30 minus. 

Lurt tips det angående varmt vann i pulken, skal prøve med ei varmeflaske neste gang. 

Er flere som anbefaler isbjørn sine vinterdresser, men føler 2000,- for en dress han har vokst ut av til neste år blir for mye. Skal sjekke ut Didrikson sine

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Såpass kaldt!

Av de vi har prøvd, er det Didrikson vi har vert mest fornøyd med. De kan ofte forlenges i armer og bein ved å åpne en søm, men det har vi ikke prøvd. Vi følger alltid med på tilbud, og kjøper helst sånt om våren eller sent på vinteren, og håper størrelsen passer til neste år. evt. pent brukt/arvet. Nyhetsbrev fra barnas hus eller sånt er greit å ha.

Når det gjelder varmeflaske: En spylervæskedunk eller 10 liters vanndunk varer mye lengre enn en bruksflaske, hvis du skulle lure. Dunken nedi posen i puken, og minsten har hendene nedi posen.

Endret av Mareng
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har brukt Didriksons hele veien vi også og har vært kjempefornøyde med de. Spesielt en type vi kjøpte i Sverige, der man kunne koble fra jakken med glidelås, og en slags salopette på den tykke skibuksen. Vi har sprettet opp og forlenget og dette fungerer utmerket. Eneste som kanskje har blitt slitt fort er stroppen under skoene.

Vi har ikke hatt god erfaring med Reima. Kan virke overpriset og med noe varierende kvalitet.

Det er også en del andre merker som har merkelig passform. Noen har lange armer og korte livlengder, eller lange benlengder, og strammer over ryggen f.eks. Rimelig banale feil på enkelte så dette med å prøve før man kjøper er et must.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg og har hørt mye bra om didrikson dressene. Selv har vi endt opp stort sett med en såkalt salopette bukse og lang jakke når vi er på tur. Mye bedre å skifte på ungen i kaldt vært når man slipper å kle av nesten hele dressen. I 30 minus er vel en 2-åringens korte luftrør større problem enn kalde hender/føtter. 

Har dog ymse kjeledresser som brukes rundt hytta, i barnehagen og hjemme. De som ungene har trivdes best i er melllom tykk isolert HH dresser mer et tykt lag ull under og vanlig tynn ull innerst. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.