Gå til innhold
  • Bli medlem

Kostbare vinterposer for de uten budsjett


Gjest Turlyst

Anbefalte innlegg

Annonse

Artig tråd. Kan bare kort nevne at jeg eier en av posene som OT valgte å ta med, Mountain Hardwear Ghost (-40). En utrolig sovepose! Det som er synd er at den er kun brukt ned til -12 grader :-(  Den skal derimot testes i vinter-sesongen vi nå går inn i. Det som er fint med denne soveposen er at jeg kan sove med knær i "bøyd" posisjon, med andre ord god plass i denne posen. Den passer meg også veldig bra fordi jeg fryser lett når de blå går under -10. Posen er overkill for meg men du verden for en ligge komfort. Kan også nevne at jeg er 174cm.

Endret av imnew
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 måneder senere...

IMG_0886.thumb.JPG.dd4327c989fce35970c529fbc04a6988.JPG

Fikk tak i en brukt Western Mounternering Puma GWS long (-32 grader) fra finn betalte ca 40% av ny pris. Han som solgte den, sa at den var så puffy, at det var farlig å åpne den inne i bilen, da du ville bli presset mot ruta. Super komprimerbar hvis du vrenger den før du dytter den ned i pakkposen. Konas WM apache GWS foran. 

Info fra selger:Legg også merke til det flotte sømarbeidet, alt går presist og er pent gjort. Som du sikkert så, hadde jeg pakket den på vrangen. På den måten er det lettere å få pakket/stappet posen. Det tette Gore Windstopper-stoffet gjør at det ellers er vanskelig å få lufta ut av posen. Gore Windstopper gjør posen varmere, mer værbestandig, og slipper samtidig ut all fukt. Lykke til med en skikkelig godpose!

Solgte min meget pent brukte fiberpose på finn, etter å ha renset den. Litt vondt å selge noe en har verdt veldig bra fornøyd med. Lurer på og skaffe med en dampsperrepose til de lengere turene. Men vet ikke helt hva jeg bør velge. Har noen noe erfaring med de forskjellige merkene?

Endret av Memento mori
La inn litt info som var uteglemt
Lenke til kommentar
Del på andre sider

26 minutter siden, Memento mori skrev:

Lurer på og skaffe med en dampsperrepose til de lengere turene. Men vet ikke helt hva jeg bør velge. Har noen noe erfaring med de forskjellige merkene?

Grattis med ny pose!

Jeg har WM's egen dampsperrepose "Hotsac VBL". Trodde i utgangspunktet at en dampsperrepose ble som å ligge i en søppelsekk, men har ikke fått den følelsen i det hele tatt. Temperaturen jeg har brukt den har vært i området til komforttemperaturen til posen (Antelope GWS). Jeg vet ikke om det bli mer "fuktig følelse" om soveposen er veldig varm i forhold til temperaturen i teltet. De gangene den har vært i bruk har turlengden vært bare 2 netter i strekk, men kan ikke si jeg har noen fornemmelse av den ikke gjorde det den skulle, dvs hindre fukt i dunet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.