Gå til innhold
TomasF

Øm lilletå

Anbefalte innlegg

Dette kommer enten av at skoen er for trang/smal eller at tåa klemmer mot, eller blir klemt av den tåa som er på siden av lilletåa. Jeg har samme problemet med den nest ytterste tåa på venstre fot. Tåa til høyre for denne legger seg litt over denne tåa og ligger og klemmer. Dette har flere ganger endt med en blå negl som faller av etter en tid. Jeg løser problemet ved å tape sammen de to ytterste tærne, lilletåa og den ved siden av, men en tape bit og tærne til høyre for disse med en annen bit med tape. 

Jeg tror du kanskje bør prøve deg litt frem. Prøv først å tape sammen tærne, ikke lilletåa, med en bit sportstape. (Den du får på apoteket er best. Den som koster en femmer eller en tier på XXL, holder ingen ting.) Legg tapen både over og under tærne, gjerne rundt alle, og sørg for at den sitter bra. Dette skal hindre at tåa ved siden av lilletåa ligger og trykker på lilletåa eller presser denne ut mot kanten av skoen. Kanskje det hjelper.

Hvis ikke dette hjelper så tror jeg du bør sjekke om skoen kan være litt trang/smal helt fremme. Noen sko er litt spisse foran og hvis du har litt bred fot så kan dette være et problem. Ellers så kan det også være at skoen bøyer seg akkurat over lilletåa, dette er det ikke så mye å gjøre ved, men hvis dette er problemet så kan du prøve å tape godt rundt lilletåa og et par av tærne på siden av. 

Endret av REs

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.