Gå til innhold
  • Bli medlem

Kärringsjön - Vonsjøen - Kärringsjön 2017 med kano


Truant76

Anbefalte innlegg

Annonse
20 timer siden, martin.m skrev:

Fin turrapport :-) Men du må ikke se så svart på det med alder. En kompis og jeg dro Käringsjøen-Rogen og ned til enden av vannene i Töfsingdalen nationalpark i 2007 i en alder over 40. Så du har mange år igjen.

For øvrig, vannene nordøst for Rogen er et nydelig område.
 

Joda, det er helt sant, alder er bare et tall. Har planer om å holde på så lenge helsen holder og håper det blir minst 20 år til :)

 

Det kommer nesten garantert til å bli en tur til i dette området, og da blir det nok nordover i denne labyrinten av vann. Har også veldig lyst på en tur til Revsjøen som sikkert godt kunne kombineres med dette.

 

10 timer siden, Ola S. M. skrev:

Flott rapport og fine bilder, selv med mobilkamera! Området Bredåsjøn-Lasjøn-Vonsjøen er ubeskrivelig fint. Jeg synes forøvrig at dere skal være fornøyd med røye på 2 kg :) Har selv ligget ved Vonsjøen flere dager uten en eneste fiskepinne.

Vi var veldig fornøyd med den Røyen, ble pakket i aluminiumsfolie med løk, hvitløk og krydder, med bakepotet som tilbehør og stekt på et lite bål. Har også lest andre blogger der fiskelykken ikke var så stor i Vonsjøen, og alle fiskehodene vi fant ved bredden fikk oss jo til å lure litt på hva de hadde fisket med de som hadde lagt dem igjen der. Alle de vi fikk ble tatt med dupp og mark. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det er en grei regel å følge at når det går hvitt ute på Rogen så skal man ikke utpå med kano :) Kjenner følelsen av å ligge værfast og vente på at vinden skal løye, slo ihjel to dager med vind ifjord borte ved Kleppnäset i Rogen før vi kunne fortsette inn mot Norge. Turen i Norge ble kortere enn vi hadde planlagt pga av dette så måtte legge om ruta litt, men sånn er det på tur :) Flott rapport og spennende område!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.