Gå til innhold
  • Bli medlem

Svanen som rystet Norge


REs

Anbefalte innlegg

22 timer siden, JanRH skrev:

De som bor nært ulven, med de problemene som det medfører, blir ikke hørt. De blir heller drapstruet av "dyrevernere". De fremste ulveforkjempere bor langt unna problemet. Det samme gjelder i svanesaken.

Dette sier egentlig alt, jeg er så enig 👍

Det er opp til ledelsen i Os og deres innbyggere å bestemme hvor stort problem dette er og ta hånd om det. Resten av oss burde bare holde kj*ft og ikke blande oss, vi blir ikke berørt av denne ène svanen.

Å gå til anmeldelse av kommunen synes jeg er respektløst, egoistisk og slemt gjort mot de involverte som ønsker å legge dette bak seg.

Det virker som "Dyrenes Røst" leter så godt de kan etter å finne den minst gnist/trigger de kan til å få laget noe ståhei, svartmale og krisemaksimere situasjonen til aller høyeste nivå. Nå fant de en liten gnist, og kjører på så godt de kan. For å mate sitt eget ego, tifredstille seg selv eller få brent av litt fritid? Politiet er en viktig samfunnstjeneste, med BEGRENSEDE ressurser. Det er lite gjennomtenkt og egoistisk å beslaglegge så viktige ressurser på dette. Det er nok av kriminelle handlinger som trenger MYE høyere prioritet enn dette. Vi snakker om en avlivingsprosess av en svane som har vert åpen for offentligheten, ikke ett hemmelig voldtektsdrap utført i nattens mulm og mørke av en ukjent gjerningsperson.

Jeg er veldig glad i dyr altså, men dette her har sprengt grensene langt hinsides all fornuft. Nå er man heller kommet til det steget at man må beskytte alle de involverte personene, samt alle de som har vert berørt fra angrep fra svanen. Håper ingen fra "Dyrenes Røst" eller lignende organisasjoner går på skole, barnehage eller bor i nærheten av de som ble angrepet av svanen eller deres familier. Ei heller de som var involvert i avlivningsprosessen. Det er en reell fare for at disse kan drapstruet (det har de jo allerede blitt). Det er heller noe jeg ville bekymret meg mer for...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.