Gå til innhold
Mase

Med packraft rundt Halkevarre og ned Luostejohka

Anbefalte innlegg

For en tur det der måtte ha vært @Mase. Flotte bilder og kjenner jeg allerede drømmer tilbake til Finnmark:) Kunne tenkt meg å gjort akkurat samme ruta selv med Packraft. Hadde jeg bare hatt en Packraft da:) Så du mye andre mennesker eller? Mitt inntrykk er at det kan være en del folk i disse områdene, spesielt ved elva.. Men handler vel kanskje mest om man tar turen i fellesferien eller ikke..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 5.8.2017 den 12.42, Anders Eriksen skrev:

Så du mye andre mennesker eller? Mitt inntrykk er at det kan være en del folk i disse områdene, spesielt ved elva.. Men handler vel kanskje mest om man tar turen i fellesferien eller ikke..

De eneste andre jeg så var 4 packraftere. De snakket dårlig engelsk, men hadde startet "øverst i elva", sannsynligvis ved Caskilguobga. Jeg så også helikopter som fløy innover dalen et par ganger. Ellers padlet jeg forbi 3 store leirer. Det spesielle var at fiskestenger, ryggsekker og kokeutstyr stod framme, men jeg så ikke snurten av folk, og kjente heller ikke røyklukt fra bål. Det virket nærmest arrangert, alle stedene var det plassert  ei flaske Zalo og en oppvaskbørste i vannkanten. I ei gamme som jeg kom over leste jeg i hytteboka at folk var irritert på kommersielle selskap som fløy turister inn og okkuperte de best fiskeplassene. Nå plaget ikke dette meg nevneverdig, det var som sagt mer enn nok av andre fine fiskeplasser, men det er jo betenkelig hvis det blir etablert  stadig flere faste leire som andre føler at de må holde seg unna. 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Lignende innhold

  • Av KjetilO
   Packraften har nå vært en tur tvers over Finnmarksvidda og har fungert over all forventning. For å si det slik, det har ikke vært packraften som har satt begrensningene.
   I høyre midtre tube er det en ripe i ytre coating, ikke helt igjennom og lagt stripe med Aquaseal seamsealer(se bilde). I bunn er det en stripe hvor coatingen har blitt skrapet av, la Aquaseal seamsealer på de e små plassene jeg følte for og ikke etter hele stripen(se bilde). Til tross for dette er packraften tett på alle måter. Det finnes striper etter stein m.m. i bunn hvor jeg har hatt fysisk kontakt når stryk har blitt forsert. Packraften er til tross for sine bruksmerker i bra stand. Det føler med spruttrekk/rep.kit uten lim/pose for oppblåsing og stropper til bena. Altså alt som fulgte med den da jeg kjøpte den. Kjøpte den selv brukt. Ny pris på tilsvarende hos Packraftnorge.no er 12990,-. Ønsker 7000,- eller høyeste bud over(plutselig avslutning når pris aksept) pluss frakt Norgespakke ved sending. Bud/prisforslag under besvares ikke. Oppgjør via Vipps foretrekkes.
   Dette skriver packraftnorge.no om alligator 2s: 
   Alligator 2S er en avanserte og teknisk packraft. Den er primært utviklet for padling i stryk, men fungerer selvsagt også godt i roligere farvann. Sammen med sitt elegante design og sine smarte løsninger gjør dette Alligator 2S til en packraft bygget for å yte! Det følger også med avtagbare benfester som gjør det enklere å manøvrere fartøyet i utfordrende farvann. 
   Den leveres med fastmontert spruttrekk.
   https://packraftnorge.no/collections/packrafts/products/alligator-2s
   Finn.no : 129291610
  • Av Humbug
   Asbjørn og jeg tok en femdagers extreme survival-tur i Nordmarka, og her er videobeviset:
    
  • Av Nils-Marius Benjaminsen
   Hei! Er det noen som kan si noe eller vet noe om vannstanden i øvre del av Stabburselva nå for tiden? Har planlagt å padle elva med packraft fra Bojobæski til Suohpášluoppal. Hva må jeg se opp for, og hvor er de værste strykene, er det lange strekninger der jeg må gå f.eks?
  • Av Saksemann
   Hei. Jeg har nylig kjøpt meg en Packraft Yukon Yak. Artig sak. Har prøvd den en gang og tenker å ta noen korte shake down cruise før jeg tar en lengre tur. Tenker å ta en skikkelig tur i juli enten i Femundsmarka eller noen andre steder.
   Noen som har noen tips til steder man kan få godt utbytte av en packraft samt gode fiskemuligheter? Flere vann i nærheten av hverandre. Helst i sør-norge.
   Noen som har erfaringer med Femundsmarka i juli måned? Fare for veldig mye folk? ;) Må man kanskje lengre inn i marka?
   Og hvordan er det å fiske fra båten? Så Monsen og co var skeptiske i starten men det så ut som de ble varme i trøya etterhvert. :)
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.