Gå til innhold
Ema

Høydeskrekk!! Juvasshytta......

Anbefalte innlegg

For noen dager siden skulle sønnen min gå turen til Galdhøpiggen fra Juvasshytta. Vi gleda oss masse, han til å gå turen, jeg til å se fjellet. Var litt usikker på veien opp dit, så jeg kikka godt og lenge på kartet og fant ut at jeg trodde det ville gå fint,  ihvertfall greit nok. Det hadde snødd hele natten i forveien, og de gjorde en knalljobb med å få veien åpnet for folk som skulle til fjells. Det gikk supert opp til Raudbergstulen. Vel framme der kikket jeg opp på DEN VEIEN! men tenkte at det kjører jo flust av folk opp og ned hver dag, så det går sikkert fint (optimisten lenge leve!) Sånn omtrent 1500 moh møtte vi snø, tåke, kuldegrader, salta vei og utsikt under usikret vei som fikk høydeskrekken min til å slå salto fra topp til tå! Har aldri vært så redd noen gang! Skjønner jo at dette ikke har med veien å gjøre, men meg..... Greia er at turen gav mersmak for sønnen, han fikk tåke på toppen og vil nok gå en tur i godvær også, og jeg kommer aldri til å sette mine bein (eller hjul) på den veien igjen.

Noen som kan fortelle meg litt om veien inn til Spiterstulen?? Er den like luftig? Tenker at det muligens er et bedre alternativ for ei pyse som ikke tåler at utsikten nedover blir skikkelig bra? Så får heller sønnen tåle å gå et stykke lenger =)

Gode forslag mottas med takk=)

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Turen inn til spiterstulen går nede i en dal hele veien, så der er det umulig å få noen høydeskrekk utslag. det er en enkel grusvei hele veien inn til hytta :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.